Дженифър Анистън за продължението на "Приятели": "Всичко е възможно, та Джордж Клуни се ожени!"

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Дженифър Анистън определено знае как да зарадва феновете си. Звездата от култовия сериал "Приятели" беше на гости в шоуто на Елън Дедженеръс по случай рождения ден на водещата и двете си поговориха за бъдещите проекти на Джен, както и за мислите ѝ относно евентуално продължение на сериала.

Дженифър сподели, че в момента се снима в нов сериал заедно с близката си приятелка Рийз Уидърспуун. Двете ще бъдат в главните роли в сериал, който разказва за сутрешните телевизионни блокове.

На въпроса на Елън, дали изобщо е възможно да видим нова глава от историите на Рос, Моника, Рейчъл, Чандлър, Фийби и Джоуи, Анистън отговори доста окуражаващо.

Всичко е възможно, абсолютно всичко! Все пак Джордж Клуни се ожени, а това доказва, че може да се случи всико, отговори шеговито Дженифър.

През годините екипът на ситкома е питан многократно дали ще се съберат отново заедно и дали ще има продължение на "Приятели" под формата на филм или сериал, но те винаги са били категорични, че това няма как да се случи.

Лиса Кудроу, изиграла Фийби в сериала, наскоро сподели в интервю, че шоуто просто няма да е същото, ако се снима отново днес.

В днешно време правят продължения на всичко, но не смятам, че това ще върви за "Приятели". Това беше сериал за хора на по 20-30 години и за техните проблеми, а не за хора на 40-50 години. Ако имаме същите проблеми на 50, то това няма да бъде забавно, а тъжно.

Снимка: netinfo

През 2016 година Марта Кауфман, един от създателите на сериала, сподели следното:

Никога няма да има продължение на "Приятели". Сериалът разказваше за онова време от живота ти, когато си млад, а приятелите ти са твоето семейство, но в момента, в който вече имаш свое семейство и си пораснал, нямаш нужда от всичко това.

Последвайте ни и в Инстаграм ТУК, за да откриете още материали на Edna.bg!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти