Днес Юпитер навлиза във Везни за следващата една година. Какво ни очаква?

Днес Юпитер навлиза във Везни за следващата една година. Какво ни очаква?
Снимка: netinfo

Юпитер ще бъде във Везни от 09 септември в 14:17 часа до 10 октомври 2017 г.

Този знак в астрологията се асоциира с хармония, справедливост, баланс, красота и стремеж към разбирателство.

Юпитер символизира оптимизъм, успех, щедрост, вяра, пътувания, правосъдие, разказват от poznanieto.com.

Юпитер във Везни ни показва как да преминем отвъд пределите на ограничаващите ни убеждения, които ни държат под напрежение. Везните е знакът на стихията Въздух, за него е характерен стремежът към безпристрастност, което през този период ще помогне да видим проблемите от всички страни.

Най-благоприятно ще усетят това въздействие зодия Везни, както и хората с Асцендент Везни! Естествено благоприятно влияние  могат да очакват също така зодия Близнаци и зодия Водолей.

Присъствието на Юпитер във Везни ще благоприятства много любовта и романтиката, брака и семейството.

Периодът е много подходящ за сватби. Особено впечатляващи могат да бъдат пищните и тържествени бракосъчетания. Възможно е някои хора да решат да възобновят стари връзки. Други ще прекъснат стари отношения, с цел да се открият нови перспективи.

Това положение на планетите има и отрицателни аспекти. Например, може да се появи стремеж посредством брака да се подобри социалното положение, забравяйки, че хармоничните отношение се създават само и благодарение на истинската любов. Могат де се предприемат грандиозни усилия в желанието човек да се представи пред света, че бракът върви по мед и масло, а в действителност нещата не стоят така.

Кариерата и бизнесът ще бъдат стимулирани посредством личните умения и чар, и способността да бъдем в разбиране и съглашателство с околните. Имаме отличен шанс за успех, работейки заедно с някой друг. Благоприятен период за начало на нови проекти свързани с красотата и хармонията – изкуство, антиквариат, дизайн.

Зодиакалният знак Везни се свързва със социалната активност, настъпва прекрасно време за завързване на нови контакти и обществена дейност. Дори и да предпочитате по-усамотения начин на живот, през този период у вас ще се появи желание по-често да сте в компания, да общувате с хора споделящи вашите интереси и убеждения.

Общественият интерес ще бъде съсредоточен към теми, свързани с опазването на околната среда, както и с хуманитарна насоченост. Ще сме свидетели на нови елегантни течения в модата. Ще се засили интересът към изкуствата и развитието на художествените таланти. Ако някога сте имали желание да се научите да свирите на някакъв музикален инструмент, да рисувате или да танцувате, то този период е много подходящ.

Най-добрият начин за работа с енергията на планетите е да си набележим цел и да мислим позитивно в тази посока. Не забравяйте, че Юпитер има свойството да разширява, затова е добре да мислим за това, което искаме, а не за това, което не желаем.

С други думи трябва да мислим само положително, да изпращаме към Вселената позитивни вибрации и да имаме оптимистично отношение към света като цяло.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти