Българките знаят защо!

Българките знаят защо!
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Българките отдавна не са чувствителни на тема пари, защото са се научили да си ги изкарват сами, по един или друг начин. Българските жени и мъже имат толкова средства, колкото им позволява тяхното социално положение, тяхното образование и понякога чистият и прост късмет.

Момчета, българските жени в никакъв случай не са толкова повърхностни, че да ламтят само и единствено за онова, което е в портфейла ви. Да, съвременната жена иска до себе си мъж, на който може да разчита, но това не означава, че иска ходещ банкомат.

Тя иска мъж, с който да създаде нормално семейство. Мъж, който ще гледа детето, когато  има температура, за да може тя да отиде спокойно на работа. Защото българката работи. Тя е мениджър, шивачка, оператор в кол център или пък човек на изкуството.

И не е никак лошо да правите едно от изброените по-долу неща, защото...

Ако лятото почиваш на къмпинг или предпочиташ да си на палатка

Истината е, че повечето заможни хора имат каравани и прекарват лятната си почивка на къмпинг. Не защото не могат да си позволят луксозен хотел и all inclusive, а защото е далеч по-приятно да усещаш пясъка под краката си веднага щом се събудиш сутрин.

И не, палатките не са за клошари и българските дами са достатъчно разумни, за да го разберат. Момчета, мацката до вас ще оцени уменията ви в разпъване на палатка и ще се впечатли доста, когато сами запалите огън, за да приготвите вечерята под романтичната лунна светлина на плажа.

Ако пиеш бира на някоя пейка в парка

Пиенето на бира в парка или т.нар. пейкинг е сред най-любимите летни забавления на доста мъже и жени. Какво по-хубаво от пълен релакс след работа в близкия парк? Кой предпочита шумните и еднообразни заведения през лятото?Да, всички обичаме да се нагласим и да отидем на бар, за да покажем нов убийствен тоалет, но нищо не може да се сравни с приятната компания на готин мъж и една студена бира в парка.

И не, не смятаме тези мъже за утайката на обществото, смятаме ги за готини и умни пичове, с които можем да си кажем нещо. Защото в тяхната компания не ни е нужна шумна дискотека, която да заглушава неловкото мълчание.

Ако се придвижваш с велосипед

Честно казано не ни вълнува особено дали мъжът се придвижва с джип, триколка или скейтборд. Пък като се замисля има велосипеди, които струват колкото 3 автомобила на старо, така че отдавна притежанието на кола не е признак за каквато и да е класа. Можеш да имаш колело за 7 бона или пък да изплащаш нова кола с 300 лева месечна вноска. Колелото ти няма да отблъсне една жена, куп други неща могат.

Ако често си в добро настроение

Кой ли обича начумерени мъже в депресия? О, колко е приятно мъжът до теб да се къпе в пари и да изглежда така сякаш са му отрязали топките преди малко. Всъщност жените обичат мъжът до тях във всичките му фази и настроения. Да, понякога ще бъде тъжен и умислен, но няма нищо по-сладко от мъжка профилна снимка във Фейсбук, на която се вижда готина и искрена усмивка, която едва ли е породена от тайничко стисната пачка пари.

Ако си свиваш сам цигари с тютюн

Първо да спомена, че не е яко да се пуши и жените предпочитат мъже, които са се отказали от този вреден навик. Но да кажем, че въпросният мъж пуши и на всичкото отгоре си свива сам цигарите. Ами българките не се вълнуват особено от това как и какви цигари пушиш, освен ако не миришат на умрели животни.

Изпитвам смесени емоции. Защото знам, че изброените по-горе неща може би не важат за всяка българка. Не важат и за всеки българин. Има български мъже, които си казват „Бедна ли е, не ми я хвали”. Те пълнят скъпите курорти, спят в стаи за по 200 лева на вечер, карат големи черни джипове, пушат кубински пури, гледат лошо и пият шампанско в джакузита...

Прочетете още:

Беден ли е, не ми го хвали

Всички жени са откачалки!

Интуицията е майка на щастието

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти