Не се бийте за секс

Без бой, моля
Снимка: netinfo

Християн Немски

Силата на страстта намалява, работата ни притиска, появяват се децата и пустата умора, и в един момент непрекъснато все нещо ни се изпречва на пътя, което измества желанието и времето ни за секс.

Вечерта в леглото пък сънят е този, на който отдавате цялото си внимание, а това му моментално приспивно действие върху вас може да събуди гневът на вашия партньор, че остава вечно незадоволен. Е, четете надолу, за да избегнете среднощните караници, от които може да развалите и отношенията си с вашите съседи.

Честността й прилича
Бъдете себе си и доверете на този, който споделя живота и леглото си с вас защо все отбягвате неговите сексуални пориви. Така и той ще е наясно каква е причината да го отхвърляте.

Следващият етап е да се изправите лице в лице с проблемите, като оттук нататък говорете за препъващите ви камъни по пътя на позабравената телесната наслада, и стъпка по стъпка ги прескачайте. Давайте в това темпо, докато отново посъживите (поне малко) онези симпатични пейзажи от началото на познанството ви.

Между четири стени
Колкото и да се карате на сексуални теми, не изграждайте прегради между вас, защото те още повече ще ви затворят един към друг, а после ще се чудите откъде да намерите ключа към вашето безоблачно всекидневие.

За да не оставите секса завинаги в миналото, се отърсете от старите проблеми с вашата половинка и с нови сили се пренесете в бъдещето на сексуалните удоволствия. Не е лесно, но който не рискува, не (знаете какво).

Сега му е времето
Настройте сексуалните си часовници да тиктакат в едни с същи времеви честоти. Така например, може би периодът преди да заспите не е вашата фаза за физически веселия. Затова пък, ако преди да седнете на масата за вечеря ви осеня либидото, споделете това с любимия и напаснете вашите страстни графици занапред.

Е, не разчитайте всеки път да правите секс по разписание, но все пак съобразяването с желанието на другия значително ще редуцира дрязгите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти