Алиби номер 1 за мъжката изневяра

Алиби номер 1 за мъжката изневяра
Снимка: netinfo

Играта на голф е най-честото извинение на кръшкачите. Това показват резултатите от ново проучване, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания от сайт за извънбрачни запознанства сред 2000 мъже, показва, че 34% от тях използват "играта на 18 дупки" като прикритие за похожденията си.

Други популярни извинения за прикриване на изневяра са "бизнес срещите" и "работата до късно". С тях оправдават забежките си 29% от кръшкачите. Други 13% залагат на"ходенето на кръчма с приятели". С "посещение на залата за фитнес" и "отскачане до бакалията" се оправдават съответно 5% и 4% от мъжете с извънбрачни връзки.

Фактът, че кръшкачите най-често оправдават изневерите си с игра на голф може и да учуди мнозина, но експертът на сайта Крисчън Грант обяснява защо в това няма нищо изненадващо.

"Когато мъжът каже, че отива на голф и ще играе на 18 дупки, а не на девет, си осигурява няколко часа. Извинението с голфа освен това не предизвиква толкова съмнения, колкото честите оправдания с бизнес срещи или работа до късно. Голфът също така е популярно хоби сред мъжете, така че е по-вероятно в този случай жените да проявят по-голямо уважение към личното пространство на партньорите си", коментира Крисчън Грант.

"Когато заниманията в свободното време на съпрузите са свързани със спорт, половинките им задават въпроси по-рядко, отколкото когато благоверните им съобщават, че отиват на кръчма", споделя още той.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти