А ти джаги играеш ли?

А ти джаги играеш ли?
Снимка: Thinkstock

Михаела Петрова

Понякога ми е жал за момичетата, но да си призная честно, много по-често ми става жал за готините момчета, които срещат неразбиране от момичетата, които и аз не знам какво очакват от тях и по-конкретно от първоначалния етап на ухажване.

Дочух разговор между две млади девойки. Едната разказваше как някакъв пич я попитал: “А ти джаги играеш ли?” и нейният коментар беше: ”Никой не ме е свалял с този ”каплайн”... Вероятно ”каплайн” трябва да е дума, пренесена от корпоративния бизнес и попълването на документи за европейски проекти (за което си говориха, преди разговора за момчетата) и означава ”най-важното, синтезирано в едно изречение най-отгоре” в текста.

Тази случка веднага направи линк към един друг неволно подслушан разговор – много сладко момче, доколкото разбрах музикант, тип ”ламбърсексуален” (джинси от суров деним, обувки ”Тимбърленд”, памучна карирана риза, приятно брадясъл), чуден просто, говори с приятно момиче не точно от неговия вид. Тя му прави забележка, че ѝ е писал есемес в 12 през нощта от някакъв клуб и подробно му разясни правилата на играта с нея -  как си ляга в 10, за да може кожата ѝ да остане свежа. После го занимаваше надълго и широко с уроците на майка си по женственост – поддържането на маникюр, здравословно хранене, никакво лишаване от пълноценен сън и разбира се, никакви ”подсвирквания от момчета в 12 през нощта”...

Искаше ми се да му кажа ”пич, беееегай. Някъде много далеч”. Тези момичета ще си намерят момчета, които да ги свалят с правилния ”каплайн”, какъвто и да е той, но мисля, че също така ще си заслужат скучната съдба. И антидепресантите.

Вярно е, че аз съм от поколението на ”джагите” – в моите тийн години, през зимата ходехме първо на джагите, а после на ледената пързалка на стадион ”Дружба” и сигурно съм пристрастна. Сигурно имам сантимент и към среднощните есемеси, защото бях от първото поколение, което пишеше цели романи под юргана или за което среднощен бийп на телефона предвещаваше приключение и надеждна информация „къде е купонът”. За новото поколение мога да кажа само, че отбелязването в социалната мрежа за споделяне на локация "Foursquare" не означава, че там има нещо, за което си струва човек да се измъкне изпод завивките.

Добрият стар есемес обаче даваше тази информация и означаваше – този, който иска да те види в това неприлично време в този момент си прекарва толкова добре, че иска да го сподели с теб.

Любимият ми случай е когато отговорих: ”ти полудя ли, 5 часа е (сутринта)”, а той се разкая: ”извинявай, при мене е 3”. На такива истории от моето минало, нелишено от бележки под линия, ще  ще се смея с радост и след 30 години.

Тези среднощни повиквания не бяха предназначени да те ”викнат в леглото” без романтична вечеря, а за да преживеете готини моменти заедно, с приятелите му. Въобще, за да бъдеш неговата звезда. Те означаваха смях до сутринта и бутилка айрян, с която се появяваш на работа, махмурлия си, обаче имаш и за какво да се усмихваш.

А колкото до джагите... Това момиче просто не знае какво е изпуснало. По начина, по който един мъж играе джаги, можеш да научиш всичко важно за него. Какъв е рефлексът му, как се настървява, как се състезава, как реагира на противника, дали джентълменски си удря ръката с партньора, независимо дали е победителят, или победеният, как се вълнува, псува ли, стратег или силов играч е.

При по-тънка наблюдателност можеш да видиш и как ще изглежда лицето му, когато сте в леглото и го обзема възбуда. Да не говорим, че е много секси, когато момчетата играят джаги – жилите на ръцете се напрягат, мускулите изпъкват, стават децата, които разбираш дали ще можеш да обичаш.

Най-невинният секс, който можеш да направиш с някого, за да разбереш дали го искаш и наистина.

Така че, мили момичета, това е един от най-готините ”каплайн”-и, с които някое момче може да ви сваля. По-готино е от покана за кино и пица.

Готините момчета никога няма да ви поканят на среща с ресторант, свещи или каквото там си представяте. Поканата за ”джаги” казва: харесвам те и искам да си играя с теб. Но ако може веднага да не се женим и да измисляме име за детето, а и за кучето да почакаме, ако обичаш.

Това е покана да си играете, да имате преживявания заедно, да споделите емоции, да се превъзбудите от играта. Има супер готини момчета, моля ви, не бъдете кифли.

Играйте джаги и приемайте среднощни есемеси. От опит мога да ви кажа: кожата въобще не се съсипва. Напротив, регенерира се от изживяното щастие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти