Сух режим в спалнята: 5 странични ефекта от липсата на секс

Сексът може да играе ключова роля в поддържането на цялостното ни благосъстояние. Но замисляли ли сте се какво се случва с тялото ви, когато спрете да правите секс или правите дълги паузи между сексуалните ви контакти?

Е, оказва се, че нашите тела и умове могат да изпитат някои странични ефекти, когато се въздържаме от сексуална активност за продължителен период от време.

Не само това, независимо дали се дължи на личен избор, обстоятелства или други причини, продължителното лишаване от сексуални контакти може да застраши и вашето сексуално здраве!

Прочетете и научете за страничните ефекти върху сексуалното здраве от липсата на секс за дълъг период от време.

От сайта Health Shots се свързват с д-р Санджай Кумават, психиатър-консултант и сексолог, който разказва повече за страничните ефекти от липсата на секс за продължителен период от време.

Ето 5 начина, по които въздържанието в спалнята може потенциално да повлияе на тялото ви:

Сух режим в спалнята: 5 странични ефекта от липсата на секс

Поддържането на здравословен сексуален живот е от решаващо значение за цялостното благосъстояние и значението на редовната сексуална активност не трябва да се подценява. Дългите прекъсвания в сексуалните отношения могат да повлияят отрицателно на сексуалното здраве по различни начини.

Отворената комуникация, разбирането и търсенето на професионална помощ, ако е необходимо, могат да помогнат за справяне с тези проблеми и възстановяване на здрави сексуални отношения. Не забравяйте, че сексуалното здраве е неразделна част от един пълноценен и удовлетворяващ живот и приоритизирането му е от съществено значение за цялостното ви благосъстояние!

Спазвай тези 4 ритуала, за да поддържаш интимността във връзката ти

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол