4-те неща, които всеки истински мъж иска от жената до себе си

двойка любов
Снимка: Istock

Всеки мъж е различен и има различни виждания за живота и това, което иска, но има някои определени неща у всяка жена, които всеки един мъж търси и желае. Те ще го накарат да те забележи и да реши да те опознае на по-дълбоко ниво.

И тук говорим за порасналите момчета, които са здраво стъпили на земята, знаят какво искат и са открили себе си. Само човек, който знае кой е и какво иска, може да реши и какво търси в човека до себе си.

Ето кои са 4-те неща, които истинските мъже търсят в жените:

Искат независима жена

Независимостта е много важна за всеки човек. Мъжът иска  да се грижи за жената до себе си, но иска да знае, че тя е достатъчно силна и смела, за да успява да се бори сама с трудностите. Независимите жени вдъхновяват мъжете до себе си и карат самите тях да бъдат по-добри и успешни.

Искат емоционално зряла жена

Много е важно как партньорите се справят със своите емоции и чувства. Мъжете не искат жена, която постоянно влиза в обвинителен или нападателен режим. Те харесват жени, които са достатъчно премерени и интелигентни, за да изведат доводите си без да се налага да навлизат в ненужни драми.

двойка любов
Снимка: Istock

Искат игривост и активност

Мъжът се води от това как жената го кара да се чувства. Той може да забрави какво му е казала и какво точно е направила, но никога няма да забрави чувството, което е събудила у него. Жената трябва понякога да взима нещата в свои ръце, да бъде активна и да дава своите идеи за срещи и съвместни приключения.

Искат привличане

Мъжете не се страхуват от обвързване, те се страхуват да не се обвържат с жена, към която не изпитват нужното привличане и страст. Те търсят партньорка, която да е в състояние да ги подлуди за секунди - било то с поглед, жест или дума.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти