3 скрити сигнала, че той ви изневерява

3 скрити сигнала, че той ви изневерява
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Понякога в живота ни има тежки моменти на съмнения, които ни разяждат вътрешно и не ни дават покой. Един такъв момент е, когато имаме съмнения, че човекът до нас не ни е верен и може би има паралелна връзка.

Никога не е приятно да научим подобна новина, но е за наше добро да знаем, ако партньорът ни лъже. Понякога сигналите и знаците за това са доста очевидни, но понякога остават по-скрити и завоалирани. Днес ще ви покажем именно скритите признаци на една изневяра.

Постоянно е ядосан

Яд, критики, нападателно поведение - това е нещо повече от знак, че мъжът ви има проблеми в офиса. Тези емоции могат да бъдат сигнал за афера. Ако той е нетърпелив и невъзпитан във ваше присъствие и е необичайно нервен и отбранителен, то може би има нещо гнило и трябва да сте внимателни.

Започва да иска все повече време за себе си

Преди той мечтаеше да бъде само в нас и с никой друг, но напоследък излиза все по-често по мъжки и казва, че има нужда от повече самостоятелен живот? Време е червената лампичка в главата ви да светне. Мъжете рядко искат да са сами и може би времето му насаме е в компанията на някой друг.

Романтиката и физическият контакт намаляват

Може би си мислите, че е нормално с времето чувствата ви да се променят и страстите да се охладят, но ако той преустанови всякакъв контакт с вас, то е време да се замислите дали няма друга, на която той да дава вниманието и ласките си. Никоя любов не се изчерпва чак толкова, че да забрави за нежността и романтиката напълно.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти