Заличаване кафявите петна и озаряване на кожата. Ето как!  

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Чиста, здрава кожа, без нито едно петънце – идеал, към който се стремят всички жени. Съществува ли крем, който да ни помогне да постигнем този идеал, при това на достъпна цена? Отговорът е Да! Любимата серия COLLAGENA Codé представи новия си продукт срещу пигментни петна и несъвършенства по кожата - NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé. Изключително добър състав, който може да осигури така мечтания равен тен. Повече за крема, вижте ТУК.

Пигментните петна

Пигментните петна могат да възникнат във всяка възраст, при всеки пол и цвят кожа (дори и вътреутробно-така наречените „родови“ петна). Най-честата причина за появата им в зряла възраст е ултравиолетовата светлина. Процесът на наслагването на пигмент се случва с натрупване и колкото по-голямо е то, толкова по-изразени са петната.

Сами по себе си пигментните петна не са опасни за здравето ни. Но са сигнал за това, че ултравиолетовите лъчи вече са започнали да повреждат кожата. Затова не трябва да ги пренебрегваме! Макар, че главният провокатор на пигментните петна да е слънцето, причините за тяхната поява могат да бъдат хормонални изменения, травми по кожата, заболявания на вътрешните органи. Качествената козметика срещу пигментации, какъвто е NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé до голяма степен може да освети пигментациите и да предотврати по-нататъшната им поява.

Bioline
Снимка: Bioline

Какво действително прави качественият крем?

- способства процеса на обновяване на епидермиса

- намалява синтеза на меланин

- защитава от действието на свободните радикали

- има светлинен и избелващ ефект

Факт е, че качествената домашна грижа може да изравни тена, да намалят размера и отчетливостта на петната. Необходимостта от регулярно използване на  NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé, се подразбира. Още за действието на продукта, ще намерите ТУК.

Как да разберем дали кремът работи?

Основният критерий за това дали един крем е ефективен, е неговия състав. Проучванията в козметиката са толкова напреднали, че е достатъчно да се запознаем с количеството и качеството на използваните суровини. В NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé намираме изключителен състав: Niacinamide (Витамин В3) - активно действие срещу пигментации, разширени пори, несъвършенства по кожата. Хиалуронова киселина - хидратира дълготрайно и в дълбочина, защитната бариера срещу микроорганизми. Повдига отпуснатите контури на лицето. Масло от Бадем - забавя процесите на стареене. Центела Азиатика Екстракт - повишава еластичността на кожата, подкрепя възстановителните процеси. Колаген COLLAGENA. Българският колагенов хидролизат с чистота 99,5%, произведен по патент. Възстановява и поддържа правилната структура на кожата. Витамин Е - антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Хидратира, подхранва и подсилва естествената защитна бариера на кожата. Витамин C – съдейства за премахване на тъмните петна, поддържа еластичността, здравината и правилната структура на кожата. Всичко за формулата и съставките, вижте ТУК.

С подходяща козметика и постоянство, можем много скоро да се радваме на чиста кожа с равен тен, без пигментни петна. Удобната и ефективна домашна грижа за кожата NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé. Можете да си вземете крема и то на отлична цена още сега от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти