Валериана, глог, мента - в съвременна форма

Платена публикация

Валериана, глог, мента - в съвременна форма
Снимка: netinfo

Комбинираният прием на валериана, глог и мента има широко установена практика у нас, с доказан ефект при нарушения в дейността на нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната системи, а и като профилактика.

Всяко едно от веществата подсилва и допълва ефекта на останалите за постигане на желания ефект.

На пазара вече има нова форма на популярната комбинация от валериана, глог, мента – КАПСУЛИ, 360 mg. Те са разработени специално в отговор на потребностите на хора, които не харесват или изпитват непоносимост към вкуса и/или миризмата на валериана, (а понякога и към другите съставки), но при които приложението на комбинацията е препоръчително и необходимо.

"Валериана, Глог, Мента” (капсули 360 mg) представлява една съвременна форма, която елиминира характерната натрапчива миризма на валериана, както по време на прием на продукта, така и при съхраняването му в домашната или офис аптечка. Те представляват още една стабилизирана и стандартизирана комбинация, която доставя прецизно дозирано количество от трите вещества при еднократен прием за постигане на синергично действие и балансиран резултат.

Продуктът е разработен така, че всяко едно от веществата да подсилва и допълва ефекта на останалите за постигане на оптимален ефект, при това доставен в модерна форма (капсула) за максимално удобство и комфорт при прием.

Медицински приложения на валериана:
Раздразнителност, тревожност, леки нарушения в съня, свързани с физическа и умствена преумора, невротични разстройства, особено в климактериума; тахикардия; нервен стомах; подобрява храносмилането; регулира кръвното налягане.

Медицински приложения на глог:
Неврогенни смущения на сърдечната дейност след психическо и физическо натоварване; леки форми на сърдечна недостатъчност; отпуска гладката мускулатура на кръвоносните съдове, което води до разширяване на коронарните и периферни съдове; притежава антиоксидантни свойства, които потискат образуването на атеросклеротични плаки; подобрява паметта заради подобряване на кръвния поток към мозъка; подобрява снабдяването на сърцето с кръв; нормализира кръвното налягане; използва се при възстановяване след прекаран инфаркт.

Медицински приложения на мента:
За облекчаване на симптоми от страна на храносмилателната система като стомашно-чревни коликообразни болки и метеоризъм; раздразнителност, нервност; сърцебиене; нарушения в съня; при тахикардия.

“Валериана, Глог, Мента” (капсули 360 mg) може да бъде намерен в аптеките в страната. Производител е българската фармацевтична фирма "Химакс Фарма”ЕООД, която е серитифицирана по българското и европейското законодателство, използва европейски екстракти и гарантира количествения и качествен състав на продукта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти