Уникален BEACH BAR в Сердика Център

Платена публикация

Уникален BEACH BAR в Сердика Център
Снимка: Сердика Център

На 3 юли Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Venzy с концерт на живо в най-горещата точка на София ще открият BEACH BAR Сердика Център

Вече отбелязахте датата 3 юли в календара си, нали? Обратното броене до грандиозното откриване на BEACH BAR Сердика Център започна. Паркинг ниво +3 на мола се превръща в истински плаж с просторен бар, внушително волейболно игрище и най-горещата парти зона на София.

Големият ден е в сряда - 3 юли, часът - 18:30. Перфектният край на работната седмица и началото на едно мечтано лято! Входът – свободен за всички!

Започваме с първия съдийски сигнал на демонстрационен мач между звездите на дамския волейбол в България. Ева Чолакова и Росица Дончева се изправят срещу Адриана Костадинова и Тони Славова. Красивите лица на българския волейбол ще разпалят страстите на публиката и ще я подгреят за музикалната експлозия на вечерта. На сцената излизат най-хитовите български изпълнители – Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Venzy. Точно в 20:30 часа купонът никак няма да е "Causa perduta", защото ще сме си "Опасно близки"… в BEACH BAR Сердика Център!

Задаваме нов код на забавлението и обещаваме: ще е модно, много спортно, с вкус към музиката и като на кино! Плажните превъплъщения на мола ще ни въвличат в Zen Monday всеки понеделник – за релакс и позитивен старт на седмицата. Вторниците си поръчваме „Fun on the rocks” - коктейлите са ледени и "летящи", а за компания - танци или импро театър. Срядата е за най-запалените по игрите с "Quiz night: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО", а всеки четвъртък - лятно кино под звездите!

Краят на седмицата ще идва бързо, защото в петък BEACH BAR Сердика Център пее на живо с едни от най-обичаните млади таланти на България – Тодор Гаджалов, Мелинда Хари Христова, Александър Байчев, Ани Сарандева и много други.

И не, това не е всичко! Всяка събота ще ни очаква тематично DJ парти!

Готови ли сте за малко Traffic light? A караоке? DJ DIAN от Deep zone project, Super Lubo, ALEKS и FUNKY ще се погрижат за лятното настроение, както само те умеят. А в допълнение - уикенд развихряне със Zumba ритми и поредица волейболни турнири и демонстрационни мачове на най-добрите.

София вече има ново място за срещи, развлечения, спорт и истинско парти. Очакваме ви в BEACH BAR Сердика Център - най-притегателното място за лятото в града!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти