Силвия Лулчева и Николай Урумов подкрепят каузата на SOS Детски селища България и Дормео България

Платена публикация

От началото на месец март тази година ние от Дормео България и SOS Детски селища България стартирахме съвместна кампания - МАЛКИ стъпки за ГОЛЯМО бъдеще.

Целта на кампанията е да съберем средства за извънкласни занимания на децата и младежите, за които се грижат от SOS Детски селища България.

Каузата се подкрепя и от актьорите Силвия Лулчева и Николай Урумов.

Подкрепи и ти каузата!

Изпрати СМС с текст ДА на номер 1287 и дари 2 лева!*

Общата сума, която сме си поставили за цел е 34 881, 54 лв.

Сумата, която сме събрали до момента, можеш да видиш чрез онлайн брояч в реално време ето тук.

Средствата, които съберем, ще бъдат изразходвани в период от 1 година и ще бъдат разпределени между следните активности:

  • допълнителни уроци по математика, български език и литература, чужди езици;
  • шофьорски курсове, програми за професионална ориентация и стажове за по-големите;
  • занимания по пеене и музика, изобразително и приложно изкуство, сценични изяви;
  • народни и модерни танци, плуване, футбол, баскетбол, фехтовка, конна езда;
  • екскурзии, зелени училища, организирани ваканции и лагери със занимания по интереси.

Разбери защо тези активности са изключително важни за развитието на децата, лично от тях!

Попитахме деца, израснали в SOS Детски селища България, за най-хубавите им моменти и те ни разказаха много вълнуващи истории. Щастливите мигове включват и извънкласни активности, които са им дали увереност и нови знания. Дейностите извън учебните часове развиват мисленето и креативността на децата, но освен това създават и социални умения у тях.

Малчо, ученик на 15 години, ни разказа за първата си изява на сцена, която е била придружена с безценен подарък- първи музикален инструмент. Събрал увереност, Малчо се занимава с музика и до днес.

Благодарение на извънкласни проекти и състезания, Мария, която е само на 18 години, вече е посетила Германия, Италия и Македония. Тези изживявания са създали у нея любов към пътуването и приключенията.

Ева ни разказва за уникалния опит, който получава, презентирайки пред ООН на конференция в Женева на тема, засягаща проблемите на децата в приемни семейства.

Децата от  SOS Детски селища България получават сила и подкрепа и от своите приемни родители. Фани Ангелова е била приемна майка на общо 18 деца до момента и споделя каква е мисията на една приемна майка в SOS Детски селища България?

„Всеки има нужда да бъде обичан! Моята мисия е да дам сили и обич на тези деца, за да може винаги да носят доброто отношение в себе си. Приемам изцяло своите деца с техните потребности и нужди. Аз ги обичам и са ми нужни дори като коректив към самата мен. Благодаря им, че и те приемат мен!“

Подкрепи и ти каузата!

Изпрати СМС с текст ДА на номер 1287 и дари 2 лева!*

* Цена дарителски СМС: за абонати на всички мобилни оператори крайната цена на СМС е 2 лв. и не се облага с ДДС; за потребителите на предплатени услуги към всички мобилни оператори, крайната цена на СМС е 2,40 лв. с включен ДДС. Виж общите условия тук: http://www.dormeo.bg/obshti-uslovia-na-sos-kauza/ 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти