Повече чистота с по-малко усилия

Платена публикация

Rowenta
Снимка: Rowenta

Всички искаме да се прибираме в чист дом и да прекарваме качествено време с хората около нас. Едва ли има някой, който не би предпочел да щракне с пръсти и да се озове в безупречно почистен дом. С богатството от замърсители, които внасяме и генерираме вкъщи всеки ден, почистването е все по-наложително, а при наличието на малки деца и домашни любимци – задължително.

Сега си представете, че може едновременно да почистите с прахосмукачка и моп, че не трябва да събирате косми и прах от пода, а че всичко това може да се случи само с няколко думи. С 4-в-1 прахосмукачка-робот с най-тънкия дизайн* Rowenta Explorer Serie 60 това не са мечти, а реалност.

Създаден за безупречна чистота, Rowenta Explorer е с три режима за почистване, гарантирайки минимални усилия от ваша страна. Роботът се справя отлично с всеки вид настилка и има специален режим за автоматично разпознаване на килими. Със своята системна навигация Smart Exploration 4.0, прахосмукачката-робот научава всичко за дома ви и се движи свободно, като избягва препятствия и почиства качествено, докато вие сте необезпокоени по време на процеса.

Rowenta
Снимка: Rowenta

Винаги има и онези малки кътчета, до които никога не стигаме. Ултратънкият дизайн на Rowenta Explorer Serie 60 от само 6 см позволява достигане и до най-труднодостъпните места, дори и под ниски мебели и дивани, спестявайки ви усилия. Благодарение на 2-в-1 системата Aqua Force, роботът едновременно улавя всяка прашинка и осъществява мокро чистене, за да пестите време без компромиси за състоянието на дома.

Всеки дом и семейство са уникални. Затова Rowenta Explorer Serie 60 е създадена в две версии, за да пасне перфектно на всяко домакинство. 

Версията Animal специализира в почистването на по-големи количества прах и косми от домашни любимци, благодарение на иновативната турбо четка. За членове на семейството с повишена чувствителност към прах има версия Allergy, чийто високоефективен филтър улавя до 99.9% от праховите акари и алергени.

Rowenta
Снимка: Rowenta

С Rowenta Explorer e толкова лесно, че дори не се налага да сте наблизо. Прахосмукачката-робот може да се активира с гласова команда с Alexa или Google Assistant, а с интуитивното приложение Rowenta Robots управлявате и следите дейността на робота по всяко време, където и да сте. Приберете се в безупречно чист дом и се отдайте на заслужена почивка. Вижте повече във видеото тук.

Rowenta Explorer Serie 60 трансформира представите ни за домашно почистване, правейки го по-лесно и по-ефективно, благодарение на иновативните технологии. Всяко домакинство би било облагодетелствано от подобен домашен помощник, тъй като с 4-в-1 прахосмукачка-робот имате чист под, по-малко грижи и повеме време за себе си и за семейството. Какво повече?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти