Пералня, която масажира и смята... не е мечта, а истина!

Платена публикация

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

Да мечтаем за свръхинтелигентна пералня е предимство, което ние, живеещите в 21 век, имаме в неподозирани мащаби. Ако бабите и дядовците ни чуят, че вече не се задоволяваме с една проста пералня, а очакваме от нея едва ли не да простира дрехите, сигурно ще ни се изсмеят! 

Но истината е, че технологиите напредват с огромни темпове и успяват да изпреварят и най-смелите ни мечти – затова няма нищо скандално или претенциозно в това да искаме все по-усъвършенствани и модерни уреди вкъщи.

Whirlpool
Снимка: Unsplash

И така, за какво реално мечтаем, когато чуем пералня? 

Най-често желанията ни са свързани със свежестта на дрехите и колко дълго се запазва тя, ако забравим дрехите след края на програмата и те се застоят вътре. Това е често срещан проблем при повечето работещи хора – много от нас искат да си пуснат пералнята, докато са на работа, а когато се върнат – да прострат или да ги сложат в сушилнята.

Обикновено обаче няколкочасовият престой на прането му се отразява зле – дрехите са намачкани и миришат лошо. Да, но това вече няма да е проблем и ще можете да перете наистина когато си поискате, без да се притеснявате, защото Whirlpool са тук с изключителна нова гама от перални машини, готови да внесат революция в ежедневните битовизми.

Специална технология, наречена за по-кратко и мистериозно 6TH Sense, автоматично засича количеството пране и избира най-подходящата програма на изпиране в зависимост от вида на тъканите. Просто слагате и тя изчислява сама с колко вода и на каква програма да пере. Чак малко да ти стане неудобно от машината!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

И това обаче не е всичко – истински якото идва след изпирането, когато на ход е функцията FreshCare+ - тя запазва дрехите свежи до 6 часа след края на програмата, като предотвратява разпространението на основните източници на миризми. Да, дори и когато блузите и чорапите стоят вътре с часове!

Това означава, че когато нямате време – или сили - да извадите дрехите на момента, или просто ви се налага да излезете, FreshCare+ ще се погрижи за прането вместо вас – е, няма да го простре, но ще го запази меко и свежо в пералнята до шест часа след края на програмата.

Сега сигурно ще се запитате как точно ще го направи и тук идва най-хубавата част – седнете някъде и четете внимателно.

Whirlpool
Снимка: Unsplash

ЩЕ ГО МАСАЖИРА!

Да, системата ще масажира вашето пране внимателно и нежно, на редовни интервали, с няколко нежни двупосочни завъртания на барабана, редуващи се със струи пара от дъното. Това ще накара въздуха да циркулира във влакната, за да попречи на появата на лоши миризми и да запази подходящата влажност на дрехите.

Да, малко може да завидите на нощницата си за лукса, който я чака, докато стои в пералнята, но вероятно ще надделее удоволствието, когато я извадите след 6 часа и тя е все така свежа, като че ли е току-що изпрана.

И понеже едно хубаво нещо никога не идва самичко, ето ви още едно - FreshCare+ е функция, която можете да избирате при задаване на параметрите за пране или по време на цикъла на изпиране, и освен това може да се спира по всяко време.

Въобще... говорим не за пералня, а за истински изкуствен интелект! Според нас е толкова умна, че си струва да пробвате да си споделяте тегобите с нея и да я молите да ви масажира, когато се чувствате напрегнати... като нищо ще откликне!

Whirlpool
Снимка: Whirlpool

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти