PANDORA REFLEXIONS - Нова ера за вашия стил!

Платена публикация

PANDORA
Снимка: PANDORA

Започва нов етап за стила и самочувствието Ви. PANDORA Reflexions е колекция от гривни и специално разработени талисмани, които може да съчетавате по безброй начини.

Всичко се крие в името. Х за еXпресивност, еХтравагантност и еХклузивност. Х, за да умножиш ефекта многократно. Ти избираш какво означава Х за теб, защото това е твоят стил. Това е нов начин да отразиш емоциите си.

Висококачествени материали са използвани за създаването на красива плетка, която да допълни стила Ви по уникален начин. Специално създадените талисмани със заоблени страни са комфортни за носене, а силиконови частици в механизма ги фиксират на определено от Вас място.

PANDORA
Снимка: PANDORA

Вдъхновявайки жените да отразяват креативността и личността си, както и да се вдъхновяват една от друга, новата изключителна колекция предлага неограничени начини за разкриване на личния стил, доказвайки, че увереността идва отвътре.

Като всяка дама гривните PANDORA Reflexions са пълни с красиви контрасти. Модерни, но вечни. Закачливи, но стилни. Елегантни и все пак креативни. Не забравяйте - стилът е отражение на емоцията!

#PANDORAReflexions

Открийте в магазини PANDORA в София и Пловдив.

www.pandora.net/bg-bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти