Нов арт филър извайва лицето с 3 вида хиалуронова киселина

Платена публикация

Filorga
Снимка: Filorga

Световните експерти единодушно се обединяват около твърдението, че филърите са новата бюти революция на ХХI век. Чудите се защо? След бума на ботокса, с който жени и мъже масово замръзваха лицата си, с появата на филърите вече разполагаме с безопасно и дълготрайно решение за запазване на младежкото излъчване и то чрез запазване на индивидуалността на всяко лице. С подходящото средство, повечето от нас вече не се притесняват да коригират несъвършенствата си и да оформят лицата си. Според статистиките една от най-популярните естетични процедури е инжектирането на филъри и всяка десета жена в Европа поне веднъж годишно се подлага на подобна интервенция. 

Ако за повечето от нас красотата е изкуство, то с Art Filler FILLMED by Filorga я превръща в наука. Ако се чудите с какво новото поколение филър е по-различен от другите продукти на пазара, то фактът, че се появява след документирано 18 месечно клинично проучване, ще ви убеди във високите му стандарти.

Но на какви условия трябва да отговоря един филър? Филърите са гел от хиалуронова киселина, която се използва за запълване и оформяне на различни зони на лицето. От огромно значение е безопасността му, тъй като всички се интересуват какво инжектират в тялото си. 

Filorga
Снимка: Filorga

ART Filler е фин, високотехнологичен гел от хиалуронова киселина, произведен чрез уникална TRI-HYAL технология и притежава ненадминати досега характеристики за създаване на обем, скулптуриране и интеграция с тъканите. Иновация е комбинирането на 3 вида хиалуронова киселина с различни дължини на веригите, свързани с подвижни връзки помежду си. Това придава на гела изключителни коригиращи характеристики относно пластичността, скулптурирането и обема на лицето. Гъвкав и динамичен, артгелът позволява творчески и индивидуален подход към всяко лице. Супер естествената корекция не оказва влияние върху лицевите изражения и емоции и изключителен плюс е високата степен на интеграция с околната тъкан.

Art Filler е единственият филър, който доказано стимулира образуването на колаген и еластин в дермата, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата. Произвеждането на колаген продължава през целия период на ефекта.

Напълно е гарантирана липсата на риск от образуване на грануломи, като същевременно се наблюдава 18 месеца задържане на ефекта (с 6 месеца повече от другите филъри). 

С четирите продукта от гамата Art Filler процедурата е напълно безболезнена. 

  • Fine lines е единственият продукт, подходящ за повърхностни бръчки и финни линии, при който 100% от пациентите задържат резултата на 12-ия месец, а на 18-ия над 98% все още имат видим резултат. Доказано, че зоната около инжектирания Art Filler е с 41% повече еластин в сравнение със същата зона преди поставяне на филъра.
  • Universal е основен продукт, подходящ за корекция на средни до дълбоки бръчки и гънки, лесно се моделира и има перфектна коригираща способност.
  • Lipsе суперлек за инжектиранев устните гел, с придаваща обем текстура
  • Volume е гел, придаващ и възстановяващ обема в лицето, но с лесно моделираща се текстурата. С него се постигат много естествени резултати и интеграция с околната тъкан.

Filorga
Снимка: Filorga

Във философията на FILLMED by Filorga е заложена безопасността на всеки един от продуктите и за да е сигурна във високото качество на всяка спринцовка, която отива на пазара и постоянна в стремежа си за иновации и безупречност, компанията изгражда специална фабрика, където да произвежда Art Filler. В света има  само 7  завода специализирани в производство на хиалуронова киселина, като последният, отговарящ на най-високите изисквания за високотехнологично производство е на FILLMED by Filorga.

Световните експерти единодушно са обединени около идеята за запазване на индивидуалността на всяко лице, като освен персоналния подход, техниките и уменията на естетичните дерматолози, тайната се крие и във високотехнологичните продукти, които налагат нов златен стандарт в борбата със стареенето.

Повече информация ще откриете на www.filorga.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти