Натурално масло по вековна рецепта заличава дори и тежки наранявания

Платена публикация

Кожата е най-големият ни орган, най-видимата част от тялото ни, и когато страда, признаците се забелязват и с просто око. Още по-неприятно е, когато става въпрос за нежната кожа на бебе или малко дете, защото хем искаме да помогнем, хем възможностите за интервенция са по-ограничени. Тогава трябва да изберем продукти с напълно гарантиран произход, без странични ефекти и, за предпочитане – да са с натурален състав.

Лятото е сезон, в който много деца страдат от различни кожни раздразнения – от бебешко подсичане до травми от охлузване на детската площадка. Случва се детето вкъщи да посегне към гореща тава или пък да изгори на слънце абсолютно – няма майка, която да не се е сблъсквала с поне една от тези случки. 

Тогава започваме да търсим онзи вълшебен продукт, който да отнеме бързо болката и да помогне за зарастването на нараняването. Всички, които имат деца, имат вкъщи и изобилие от мехлеми, кремове и мазила, купувани в опит да се справят с един или друг кожен проблем.... А би било чудесно да притежаваме само един продукт, с който да третираме всичко, нали?

Thinkstock
Снимка: Thinkstock

Е, това може би вече е факт – или поне така изглежда. Колкото повече и по-отблизо гледаме и четем състава на Терезиенойл, толкова повече се убеждаваме, че именно този продукт вероятно е нашият безценен помощник в случаите на най-разнообразни кожни наранявания и травми.

Терезиенойл билково масло при белези, наранявания и изгаряния е истински скъпоценно масло и натурален продукт, съдържащ природни съставки с техния естествен мирис.

Това е уникален продукт, който се произвежда по стара, но неизменно еднаква рецепта вече 700 години, като в съвременните дни е предпочитан както от родилки, така и от медици.

Приложението му е широко – маслото е ефективно при нарушение целостта на кожата от различни травматични фактори –хематоми, изгаряния, ожулвания, подсичане. 

Продуктът действа антисептично при наранявания и изгаряния от различен тип и освен това има бърз обезболяващ ефект.

Терезиенойл успокоява сърбежите по кожата, спомага за ускорено зарастване при различни видове наранявания, хидратира тъканите и е много ефективно средство при белези и кожни проблеми.

Маслото се ползва локално, върху зоната, която има нужда от третиране, и може да бъде използвано от хора на всякаква възраст. Подходящо е дори за много малки деца, тъй като не съдържа изкуствени съставки и ароматизатори, а носи естествения аромат на екстрактите от билки. 

Бременните и родилките също могат да се възползват от благотворното му въздействие – Терезиенойл помага за предотвратяването на стрии, а родилките могат да го ползват за третиране на евентуални разкъсвания или за заличаване на белези от секцио. 

Хематоми и отоци, получени вследствие на различни травми, също се повлияват прекрасно от това автентично масло, произвеждано от билкови екстракти и естествени мазнини, от които кожата ни има огромна нужда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти