Мисия Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече... мед

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Медът е здраве, казвали древните гърци, а ние днес знаем, че е един от безценните дарове на природата, от които не бива да се отказваме.

Още старите траки имали традиции в производството на мед по нашите земи. Те били изкусни пчелари и са едни от първите, които използвали кошери - правели ги от дървен плет и кирпич, а медът, който вадели, бил прочут в древния свят.

Снимка: netinfo

Има сведения, че една от стоките, с които старите тракийци търгували усилено, бил именно медът - те го товарели на кораби от пристанищата в Несебър и Созопол и той поемал на дълго пътешествие из Средиземноморието чак до далечните земи на Азия.

И до днес в страната ни пчеларите правят вкусен и полезен мед, а както казва Мечо Пух, когато говорим за нещо сладко, максимата "Колкото повече, толкова повече" важи с пълна сила.

Ако и вие сте почитатели на вкусния български мед, тази седмица от екипа на BILLA канят всички, които искат да се уверят в качествата на родния кехлибарен еликсир на специална дегустация в магазините си.

Медът с марка BILLA, който можете да опитате този петък и събота във всеки магазин на BILLA в страната, е изцяло български, от специално селектирани пчелини и е 100% натурален продукт. Дъхав букет от цъфнали билки, медът с марка BILLA e с богат и многоцветен вкус и аромат.

Българите избраха меда с марка BILLA

Снимка: netinfo

Медът с марка BILLA е предпочитан от 3/4 от запитаните българи в сляп продуктов тест на Pragmatica, проведен в три града през септември 2017 г.  Според данните над 70% от запитаните нашенци избират вкуса на мед BILLA пред този на други тествани водещи марки мед на пазара.

Искате ли сами да се уверите в качествата на хубавия български мед? Елате в най-близкия до вас магазин BILLA и опитайте сами ароматния и балансиран вкус на това сладко изкушение. Специалните дегустации ще се проведат този петък  от 17.00 ч.до 19.00 ч.и събота 11.00 ч.до 13.00 ч.

По време на този сладък тест ще имате възможност да опитате и кисело мляко, 4,5% масленост, с марка BILLA, произведено в България с оригинална българска закваска, селектирана в национална лаборатория за млечни култури.

И както казва един от големите почитатели на меда Мечо Пух - “Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.”

А ако харесате българския мед с марка BILLA, добрата новина е, че сладкото изкушение, както и киселото мляко, което можете да опитате, са на промоционална цена в седмицата от 1 до 7 ноември.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти