Как да направим устните си обемни, гладки и меки без скъпи процедури?

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

За да изглежда добре кожата ни, трябва редовно да се грижим за нея, а кожата на устните ни заслужава специално внимание. Тънкият епидермис и липсата на естествена защита често води до сухота, парене, стягане, белене, нацепване... А всички знаем как въздействат чувствените и гладки устни на околните! Хубавата новина е, че вече можем да придадем обем и плътност на устните си, да ги направим гладки и меки и то без скъпи процедури. Благодарение на иновативния Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty. Всичко за него и действието му, можете да видите ТУК.

Важно ли е да се грижим за устните?

Тънката кожа около устните е лишена от мастни клетки и е склонна към преждевременно остаряване. Тя бързо реагира на неблагоприятните условия на околната среда. Устните изсъхват бързо и освен, че това създава недобър естетически вид и дискомфорт, нацепените и разранени участъци  дават възможност на замърсявания и инфекции да проникват по-дълбоко в кожата.

Тъканите, които ни покриват, включително и кожата на устните, получават от организма подхранване по така наречения „остатъчен“ принцип, т.е. организмът разпределя нутриентите първо към вътрешните органи. Затова и първа при авитаминоза страда кожата (включително тази на устните) и косата. Правилната козметика е от решаващо значение за бързото подобряване вида на кожата!

Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty е продукт от ново поколение, който увеличава обема и плътността на устните и същевременно хидратира и подхранва в дълбочина. Устните са по-изкусителни, меки и чувствени с всеки изминал ден! Повече за продукта и как можете да се сдобиете с него, вижте ТУК

Защо червилото не е достатъчно?

Много често жените мислят, че червилото или обичайния гланц дават необходимата защита на устните. Това не е така. Тяхната цел е да дадат цвят, но не и да подхранят в дълбочина. А често те не дават възможност на кожата "да диша" и могат да я изсушат допълнително. Декоративните червила, дори и с екстракти от екзотични растения, не дават грижата, от която се нуждаят устните. Добре е под тях да се сложи специален крем. Който не само ще хидратира и подхрани в дълбочина, но и ще увеличи обема! С бърза и БЕЗПЛАТНА доставка можем да поръчаме Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty от ТУК!

Специалистите съветват да се използва специализиран крем за устни с оптимална концентрация на колаген и с натурален състав. Не е желателно в състава на грижата за устни да има парафин, вазелин, силикони. Те създават филм върху устните, през който кожата не може да диша. Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty е с натурален и безценен за красивите устни състав: Linefill™, Масло от авокадо, Масло от гроздови семки, Хиалуронова киселина, Липозомите с хидратиращ комплекс, Колаген хидролизат. Повече за действието на съставкитевижте ТУК.

Друга заблуда по отношение на грижата за устните, е използването на обичайния крем за лице или дори за ръце. По текстура и състав козметиката за устни се различава от крема за лице. В многообразието от продукти, трябва да се ориентираме към формули с троен ефектовлажняване, подхранване и способност да омекоти. Lips Booster крем осигурява всичко това. Но най-възхитителното е, че кремът е идеално средство за увеличаване на устните и то по съвсем естествен път. За да не забравяме да се погрижим за устните си, добре е кремът да ни е винаги под ръка: в чантата, на бюрото, в колата, на нощното шкафче. 

За по-обемни, плътни и изкусителни устни, без скъпи процедури! Поръчай Lips Booster крем COLLAGENA Instant Beauty с БЕЗПЛАТНА доставка от ТУК.

Bioline
Снимка: Bioline

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти