Huawei разширява продуктовото си портфолио в Европа с водещи смартфони от висок клас: P60 Pro и Mate X3

Платена публикация

Huawei
Снимка: Huawei

Huawei представи редица нови и авангардни продукти на европейския пазар голямо събитие в Мюнхен. Сред тях са двата водещи смартфона от ново поколение, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3, както и други продукти от висок клас, включително носими устройства и компютри.

С новите си устройства Huawei затвърждава лидерството си на пазара за потребителска електроника и ангажираността си да предоставя непрекъснати иновации и цифрови решения на всеки човек, семейство и организация по света. Huawei е компания, изцяло фокусирана върху технологичния напредък и създаването на иновативни продукти, със сериозни инвестиции в научна, изследователска и развойна дейност. Компанията има 20 изследователски центъра в Европа, включително в Германия, Франция, Великобритания, Швеция, Белгия и Полша. Huawei е и най-значимият патентен заявител към Европейския патентен офис (EPO) – компанията е подала 4505 патента, което представлява повече от 27% увеличение на годишна база.

Легендарната P серия се завръща с HUAWEI P60 Pro

Huawei
Снимка: Huawei

Със своите технологични пробиви, серията HUAWEI P е синоним на фото иновация и изключителен дизайн за повече от 15 милиона европейски потребители. През годините усъвършенстваните фотографски характеристики на серията HUAWEI P позволиха на много ентусиасти да станат майстори на фотографията.

“Благодарение на високия клас малки, но мощни камери за смартфони, всеки потребител може да се превърне в професионален фотограф, споделяйки снимки на важни моменти с най-добро качество. Използвам мобилните телефони Huawei повече от шест години и се възхищавам на техните възможности за изображения, дизайн и безпроблемно и дълготрайно потребителско изживяване. С моя смартфон от P серията успях да уловя завладяващи емоции и преживявания. И сега новият HUAWEI P60 Pro, със своите невероятни фотографски функции, отново извежда цифровите изображения на професионално ниво и предефинира изкуството на фотографията“ – сподели Костин Мокану, победител в HUAWEI Next Image Awards 2022.

Huawei
Снимка: Huawei

Новопредставеният HUAWEI P60 Pro е смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK. Изключителният резултат от 156 точки е постигнат благодарение на отличната му цялостна производителност и фотографски функции, което го прави най-модерният смартфон за фотография, наличен в момента на пазара. Престижната класация оцени много високо както техническите, така и фотографските възможности на най-новия флагман на Huawei.

Новият водещ смартфон наследява P серията в оптичните системи и естетическия дизайн. Устройството има напълно обновена оптична система и е първото в индустрията, оборудвано с Ultra Lighting система от обективи. Смартфонът черпи вдъхновение от природата и преосмисля съвременната естетика с първия Pearl Texture дизайн на задните панели. Rococo Pearl включва естествен минерален перлен прах в устройството на смартфона, за да създаде осветяващ ефект, постигайки уникална естествена текстура и уникален гръб на всяко отделно устойство. HUAWEI P60 Pro също се отличава със своята издръжливост. Той използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивния за Huawei издръжлив Kunlun Glass стъклен панел, който значително подобрява издръжливостта и увеличава неговата устойчивост на падане.

Huawei
Снимка: Huawei

HUAWEI Mate X3: иновации при сгъваемите устройства

Huawei е технологичен лидер на пазара и неговият най-нов HUAWEI Mate X3 проправя пътя напред към нова ера при сгъваемите смартфони. Това е водещ в индустрията сгъваем смартфон, който поставя нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон. HUAWEI Mate X3 е най-тънкият и най-лекият сгъваем смартфон с голям екран в света и е надграден на всички нива – вътрешен и външен екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения.

Както всички досегашни смартфони на Huawei, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3 събират в себе си пълна гама от функционални приложения. AppGallery има 580 милиона активни потребители месечно и сега, с интелигентно търсене и различни услуги дава повече възможности на потребителите да намерят и изпробват любимите си приложения. Пример за ползотворно сътрудничество с партньори от индустрията е Viber. Това е сигурно, частно, забавно приложение за съобщения и обаждания, свързващо над един милиард души по целия свят и е една от първите големи марки, които се присъединиха към AppGallery.

Серията HUAWEI WATCH 4: едно докосване на китката за по-здравословен живот

Huawei продължава да насърчава физическото благополучие чрез денонощно наблюдение на здравето, налично в неговия цялостен пакет от интелигентни носими устройства. Серията HUAWEI WATCH 4 е нова гама от носими смарт устройства, включително HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro, като и двата наследяват технологията и иновациите на WATCH серията, но са още по-фокусирани върху управлението на здравето. Благодарение на многоточковото проследяване на здравето, грижата е толкова лесна, колкото докосване на китката.

Huawei
Снимка: Huawei

Многократният носител на златни медали от олимпийски и световни първенства спортист и световна икона сър Мо Фара започна партньорството си с Huawei с високо оценения от специалистите WATCH GT 3 през 2021 г. и оттогава смарт часовниците на Huawei се превърнаха в неразделна част от неговите строги тренировки и здравословен начин на живот.

“Харесвам гамата смарт часовници на Huawei. Всеки от тях може да предложи нещо уникално, независимо дали е супер точният GPS на лекия WATCH GT Runner или прекрасния луксозен дизайн на новия WATCH Ultimate. Каквото и да правя или където и да отивам, мога да взема точното устройство, което да отговаря перфектно на нуждите ми. Новият HUAWEI WATCH 4 е още един победител. Харесвам първокласното титаниево покритие, а екранът е нереален! И въпреки че повечето хора смятат, че аз и моят треньор се интересуваме само от проследяването на способността за бягане, всъщност общите здравни показатели са наистина важни за анализиране на представянето ми. Така че функцията за здраве с един бутон на WATCH 4 ще направи получаването на цялата тази информация наистина, наистина лесно. Обичам го!“ – сподели сър Мо Фара.

Huawei
Снимка: Huawei

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти