Хиалуронът, който обичаме

Платена публикация

хиалурон
Снимка: Pharma Hyaluron

Ако има сезон, в който най-много си личи нуждата на кожата от хидратация и обем, челното място ще бъде заето от лятото. Слънцето, сухият (в повечето случаи) градски въздух, към който прибавяме и замърсяванията, понякога лошите ни навици на живот и, разбира се, възрастта – факторът, над който нямаме никакъв контрол, оставят отпечатък първо върху кожата ни. Тогава обикновено се сещаме, че трябва да направим нещо – да пием повече вода, да се грижим да не излагаме лицето си на вредни външни влияния и да ползваме хубава козметика.

Хващаме се за последното, защото е най-интересно, и задаваме въпроса – а коя е хубава козметика? И преди да чуем отговорите, вадим жокер от ръкава. По-хубавата козметика е тази, която е дерматологично и клинично тествана, с вложени качествени активни съставки, има видим ефект върху кожата и е създадена от специалисти, които си разбират от работата.

Хидратация, по-малко бръчки и повече обем е Светата троица на грижата за кожата на лицето и когато търсим подобен ефект, няма как да не се сетим за Pharma Hyaluron – част от продуктовото портфолио на немската дермокозметична марка Pharmatheiss Cosmetics на познатия ни Dr.Theiss. Доказано немско качество, на което можем да се доверим, този път в грижата за кожата.

хиалурон
Снимка: Pharma Hyaluron

Характерното за тази козметика са вложените три типа хиалурон – фармацевтичен клас, активен концентрат и кръстосано–свързан хиалурон, така че ефектът върху кожата да е видим и с просто око.

От всички възможни продукти на марката (грижа за лице, околоoчен контур, устни, мигли) акцентът в горещите месеци със сигурност попада върху хидратацията на устните и общата грижа за лице – чрез обемен филър за устни и концентрат обемен филър за лице.

И тъй като брандът съчетава най-добрите практики от дермокозметиката и естетичната дерматология, добре е да знаете, че ефектът на хидратация на продуктите действа на 5 нива, в дълбочина на кожата – на повърхността, в роговия слой, в средните слоеве, както и в дълбокия епидермис, на границата с дермата.

Освен хидратацията обаче, ефектът включва и активиране на естественото производство на хиалурон в кожата, а това е от нещата, които много искаме да се случва - особено в кожата на лицето. Устните пък, които с годините губят своята мекота и чувственост, а и се сдобиват с малки бръчици, получават моментален ефект на плътност благодарение на филъра. Не очаквайте ефекта WOW на филър с инжектиране, тук говорим за подчертана естествена красота – обем и плътност на устните, чрез моментно изпълване на бръчиците отвътре навън, блясък и дълбока хидратация.

хиалурон
Снимка: Pharma Hyaluron

Уникалността на формулата е комбинацията от омрежен (кръстосано-свързан) хиалурон и грижещите се за кожата липиди, които ги правят меки, естествено обемни и много жизнени. Допълнителен бонус са съставките като рициново масло, което стимулира производството на колаген и еластин, ментол - за стимулиране на кръвобръщението, охлаждане и освежаване, както и екстрактите от водорасли, соя (подхранване и регенерация) и тученица (богат на витамини и протеини).

Още по-добрата новина е, че до края на август можете да се сдобиете с Обемен филър за устни цвят marsala или rose на наистина изкушаваща лятна цена, с -30%, защото хидратацията ни е важна!

Pharma Hyaluron постоянно ни изненадва с новости, в които се влюбваме безвъзвратно. Следим ги изкъсо, направи го и ти тук и тук.

Всички продукти на марката са с леки, копринени текстури, приятен, нежен аромат и наслада от употребата, и най-вече – от ефекта. Всекидневна грижа с незабавно действие.

хиалурон
Снимка: Pharma Hyaluron

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти