Броени дни остават до края първия етап на играта „Аз ям! търси най-добрия любител готвач“

Платена публикация

Броени дни остават до края първия етап на играта  „Аз ям! търси най-добрия любител готвач“
Снимка: netinfo

Аврам Големечков и фотографът Стоян Георгиев търсят най-оригиналните рецепти с кренвирши и наденици с марката Аз ям! до 19 декември.

В края на годината брандът за продукти със свинско месо Аз ям! търси най-добрия любител готвач. Той ще бъде определен с кулинарно предизвикателство, което се провежда във Facebook страницата на марката и ще продължи до 8 януари 2017 на два етапа. Първият етап вече е в разгара си – в него може да се включи всеки, който се старае да изненадва близките и гостите си с интересни интерпретации по най-бързия и лесен начин, с най-достъпните продукти. Достатъчно е само да изпрати снимка на сготвеното с Аз ям! ястие и рецептата на лично съобщение на www.facebook.com/AzYamOtGradus.

След първия етап, професионалното жури ще избере петте най-добри рецепти, които ще бъдат публикувани на страницата, а готвачите ще спечелят персонална престилка и две бутилки вино "Angel". Гласуване ще определи големият победител между петте рецепти. То ще продължи от 20 декември до 8 януари, а мастър готвачът ще получи възможността да заснеме рецептата си в професионално студио и ще се сдобие с домашна машина за хотдог!

Снимка: netinfo

Вече няколко месеца новият бранд на фирма Градус - Аз ям! обединява усилията и таланта на най-добрите готвачи и фотографи на храна, за да предостави на феновете в социалните мрежи креативни и интересни идеи за бързи и лесни ястия с най-достъпните продукти. Марката стартира през месец април 2016 с ежедневно обновяван сайт azyam.bg, в който вече могат да бъдат намерени 24 рецепти, приготвени и заснети от известния мастър готвач Аврам Големечков и стилистът на храна Ева Тонева, както и 8 кратки видео рецепти на Лора и Стоян от Бон Апети.

Конкурсът е част от дългосрочната стратегия на Аз ям! да предлага свежи и вкусни идеи, както и да открива истински кулинарни таланти и да насърчава екпериментите в кухнята. Победителят в играта ще получи не само удовлетворението да бъде признат за най-добрия любител готвач, но и първото си професионално заснето видео под напътствията на опитни фотографи и стилисти на храна. Ястието ще стане част от колекцията оригинални рецепти на www.azyam.bg.

Повече информация как да се включите в играта можете да намерите на www.facebook.com/AzYamOtGradus

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти