Black and White дамска мода в Lidl тази седмица

Платена публикация

Lidl
Снимка: Lidl

Седмицата на Black and White дамска мода в Lidl започва днес (04 април 2019). Почитателите на качествения текстил на достъпна цена могат да обновят пролетния си гардероб с изчистени и свежи модели във винаги модерните черно-бели цветове. Ризи с къс ръкав, дънки, блузи, клинове, тениски и рокли от собствената  марка Esmara са само част от предложенията. Всички текстилни продукти са с качество, гарантирано от  от немския институт за качество Hohenstein, за който вече ви разказахме.

Модният блогър Валери Йорданова изпробва някои от моделите от седмицата в черно и бяло, а ние не можем да не признаем, че изглежда ослепително в тях. 

„Харесвам текстила в Lidl, защото е изключително качествен. Материите са много меки, същевременно с това са на страхотни и достъпни цени. Дрехите са удобни и същевременно са доста изчистени, което ги прави лесни за съчетаване - могат да се създадат както по-спортни, така и по-елегантни визии.“ – признава Валери.

Lidl
Снимка: Lidl

Помолихме я да ни даде няколко съвета за свежа пролетна визия, за да зарадваме нашите читатели, и ето какво ни посъветва тя: 

На първо място - освободете се от задръжките! Не се притеснявайте да носите свежи, цветни дрехи, които допълват пролетното настроение. 

Пробвайте да съчетаете дебел пуловер, с ефирна плисирана пола, добавете тънък колан, който да подчертае талията. По този начин няма да се налага да купувате нови пролетни дрехи, а ще постигнете напълно нова визия с вече съществуващите дрехи в гардероба ви.

Смесвайте стилове – носете тренч с маратонки или небрежен пуловер с дънки и токчета. Така не само ще ви е удобно, но и визията изглежда балансирана. Няма да се чувствате нито прекалено нагласени, нито прекалено небрежни в стила си.

Lidl
Снимка: Lidl

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти