Beauty революция в бутилка

Платена публикация

Regulatpro
Снимка: Regulatpro® Hyaluron

Готови ли сте да научите тайните на младостта?

Младостта е изключителна, красива и вълнуваща. Свързваме я с неуморимата енергия и свежестта на пролетта, когато всичко ни се струва възможно. В живота искаме да вървим винаги напред, но когато става дума за външността ни, тайно си мечтаем да замразим времето. Позволяваме си минутка фантазия и след това се връщаме в реалността. „Такова нещо не е възможно, нали?“, казва скептикът в нас. Науката обаче го опровергава.

Учените приемат предизвикателството да намерят решение за съхранението на младежкия ни вид и ни карат да следим в захлас в емисията новини, където ще съобщят за откритието на живота ни – еликсира на вечната младост. В миналото хората са мислели за него като за мистичен дар на боговете, но днес знаем много повече.

Вероятно вече сте чували, че собствените ни клетки съдържат таен код на младостта и именно неговото разчитане и активиране за по-дълго време ще бъде разковничето на загадката. Водните молекули са над 70% от теглото на клетката и това прави водата в центъра на всичко. Целият ни живот е изграден върху водата и човек не може да оцелее без нея. Освен изтъкани от чувства и мисли, ние, хората, сме изградени и от вода. Още от древността хората са усещали, че „извор на младостта“ съществува, но днес го търсим не из широкия свят, а вътре в себе си.

жена красота пролет
Снимка: Istock

Именно поради това учените влагат огромни усилия в изучаване молекулата, която има най-голяма връзка с водата, а следователно и с красотата и младостта - хиалуроновата киселина. Нищо друго в тялото няма удивителното свойство да се свързва с толкова голямо количество вода! Като основен компонент на дълбоките слоеве на кожата, хиалуроновата киселина я прави гладка и свежа, а освен това е важен елемент за функцията на ставите и съединителната тъкан.

Тялото ни се ражда способно да синтезира хиалуроновата киселина, което е страхотно. Неприятното обаче е (защото винаги има и нещо неприятно), че веднъж като навършим 25, естественото образуване на хиалурон в организма започва да намалява и това постепенно се отразява на външния ни вид. Тогава са първите ни пориви да си купуваме специални кремове, да ходим на процедури и въобще да си кажем – ама какво става, какви са тези бръчки?

Точно тогава и много от нас започват да посягат към добавките с хиалуронова киселина. Взимаме някоя от рафта, но често ни убягва фактът, че поради голямото си молекулно тегло, усвояването на хиалуроновата киселина от човешкия организъм при прием като добавка е... практически невъзможно. До днес! Защото тук е онази новина, която сме чакали да чуем всеки ден – че кодът на младостта вече е съхранен в бутилка и тя е наречена Regulat® Hyaluron!

жена красота пролет
Снимка: Istock

Regulat® Hyaluron съдържа уникална биоактивна есенция от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки (Regulat Essenz), получена чрез патентован метод на каскадна ферментация. Именно тя пренася като влак-стрела молекулите на хиалуроновата киселина до клетката и помага на тялото да я усвои максимално пълноценно и бързо. Невъзможното става възможно! Резултатът не закъснява – кожата ни е благодарна и сияе, а допълнително вложените в еликсира естествен силиций, биотин, цинк и мед, засилват ефекта върху кожата, косата, ноктите и съединителната тъкан.

При това ни е необходим само 1 флакон на ден и достатъчно вода, за да поддържаме великолепен резултат – хидратация, тонизирана кожа и младост. Точно това ще виждате в огледалото още от третата седмица на употреба, а след препоръчителния 3-месечен прием за максимален ефект, няма да се сърдите, ако приятелките ви просто не могат да ви познаят...

Искахме beauty революция, разкриваща тайната на младостта и тя вече е тук! Името ѝ е Regulatpro® Hyaluron. Запомнете го!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти