5 лесни трика, с които да подобрите визията си

Платена публикация

жена визия
Снимка:

В свят, в който модните опции са безкрайни, може лесно да се почувствате изгубени, когато решавате какво да облечете. Най-често вашият гардероб е смесица от шарки, цветове, текстури и тенденции - което може да бъде доста объркващо сутрин, когато избирате тоалета си за деня.

Истината е, че има няколко трика, които ще ви помогнат да изглеждате страхотно всеки ден, и които не включват това да изхвърлите старите си дрехи, а напротив. В един аутфит се включват много повече неща от дрехите ви, на които трябва да обърнете внимание.

Ще ви запознаем с 5 лесни трика, с които ще изглеждате добре всеки ден с минимални усилия.

1. Инвестирайте в дрехи, които ще издържат повече от 1 сезон

Големите магазини за конфекция разчитат изцяло на това, че ще се подлъжете по добре изглеждащата нова колекция, която обаче е направена да издържи един сезон и толкова. Тези дрехи са с ниско качество именно за да може следващия сезон вие отново да си купите новата им колекция.

Когато избирате дрехи, инвестирайте в такива, които ще издържат за по-дълго време, и такива, които могат да се носят през няколко сезона. Дамските клинове са един такъв артикул, който може да се носи и през пролетта, и през есента, а дори и през зимата и лятото, ако сте с подходящи обувки. Дамските клинове могат да бъдат във всякакви цветове и материи, могат да бъдат спортни или ежедневни. Те са една от най-удобните дрехи за всяка жена, тъй като нямат излишни ръбове, ципове или копчета. Още едно предимство на дамските клинове е това, че ви правят да изглеждате по-слаби и стегнати заради материята, от която се правят. В онлайн магазина на VSFashion може да намерите всякакви варианти и да изберете този, който ви приляга най-добре.

2. Инвестирайте в добър маникюр

Дори и да си мислите, че маникюрът няма нищо общо с вашия аутфит, реално той играе много важна роля в това, как изглеждате. Един добре изглеждащ маникюр може да направи много добро впечатление и може да ви придаде вид на поддържана и елегантна жена. Ако нямате време да ходите при професионална маникюристка или обичате сами да си правите маникюр, можете да се възползвате от артикулите на Nailsbg. В сайта може да намерите всичко, необходимо за перфектен маникюр в домашни условия, като UV лампи, гел лакове, електрически пили, топ лакове и много други. Инвестицията в добра UV или LED лампа може да ви спести много време, пари и записване на неудобни за вас часове при маникюристи. А лакът ви ще се запази здрав и блестящ за поне 3 седмици. Какво по-хубаво от това?

3. Подберете правилните аксесоари

Ако се чувствате объркани от безброй опции за аксесоари, изберете само един аксесоар, който ви кара да се чувствате чудесно и който можете да носите с множество тоалети. Когато сте готови да добавите още аксесоари, създайте баланс, като изберете такъв, който да доминира във външния ви вид по отношение на размер или цвят, след което сложете по-фини аксесоари.

Аксесоарите са чудесен начин да добавите цвят към един семпъл тоалет. Ярките цветове и животинските щампи могат да бъдат трудни за вписване в гардероба ви, но забавни аксесоари като обувките, коланите или шаловете могат да преобразят вашия аутфит. Повече за правилното съчетание на аксесоарите може да прочетете тук!

4. Изберете правилния сутиен

Ако носите сутиен, който пасва правилно, няма да има увисване или излишна изпъкналост - а това означава, че силуетът ви ще изглежда стегнат от всеки ъгъл. Всички сме имали блузи, които не стоят добре с определени сутиени, но замисляли ли сте се дали проблемът всъщност не е в самият сутиен? Когато сутиенът е прекалено голям, той изпъква и ръбовете му са видими. Когато пък е прекалено малък, той може да притисне кожата ви, правейки ви да изглеждате по-пълна от обикновено. Идеалният сутиен е почти незабележим под блузата ви и най-вече е удобен за вас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти