5 идеи да освежиш моментите в офиса

Платена публикация

Захарни Заводи
Снимка: Захарни Заводи

Мек пясък гали босите ти крака, усещаш топлите слънчевите лъчи по кожата си, а шумът на вълните те кара да се усмихваш. Ден, който чакаш с нетърпение, нали? Дори и малко позакъсняло, лятото е тук! И нека си признаем, да го прекараш в офиса не е най-голямото ти удоволствие. Ако ти остава още дълго време до мечтаната ваканция, можеш да направиш всекидневието малко по-приятно и да добавиш свежест към моментите, прекарани в офиса.

Направи си летен плейлист

Музиката е един от начините да се ободриш и да се пренесеш на морския бряг, поне за малко. Събери любимите си летни хитове или песни, които свързваш с незабравими летни спомени, и си направи свеж плейлист. А следващия път, в който се размечтаеш за любимото синьо, пусни плейлиста и ще забравиш, че си в офиса.

Захарни Заводи
Снимка: Захарни Заводи

Освежи бюрото си

За повече лятно настроение направи обстановката в офиса по-цветна. Добави свежи цветя, мидичките, които събра миналото лято, а защо не и снимка на предстоящата лятна дестинация. Така ще бъдеш малко по-близо до нея и ще позволиш на въображението си да си поиграе.

Пренеси офиса навън

Смяната на обстановката ще те освежи и ще повиши твоята продуктивност. Ако имаш тази възможност, прекарвай поне по час-два с лаптопа на открито – в парка, на балкона или в коуъркингпространство. Ще се изненадаш колко по-мотивиран и продуктивен ще се почувстваш! 

Захарни Заводи
Снимка: Захарни Заводи

Заложи на цветни дрехи 

Обнови летния гардероб и добави свежи цветове и флорални принтове. Изборът на цвят влияе върху настроението, мотивацията и върху това как ще мине денят ти. Прояви креативност и замени запазените за зимата сиво и черно със свежи цветове и леки материи.

Планирай час за следобедни изкушения

И както обикновено най-сладкото идва накрая, но не на последно място. Докато чакаш следващата лятна ваканция, има един лесен начин да се освежиш. Изненадай сетивата си с бонбони Ментина – микс от ароматна мента и сочни плодове. Апетитна ягода, дъхав портокал, пленяващ касис или свеж пъпеш – ти избираш как да добавиш свежест към моментите в офиса. 

Захарни Заводи
Снимка: Захарни Заводи

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти