Създадено за MyFin

Уютът у дома и неговите предимства

Уютът у дома и неговите предимства
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Отново се налага да стоим повече вкъщи. Не само заради текущата ситуация, но и заради ниските температури и леда навън.

Ето няколко идеи с какво можете да уплътните стоенето вкъщи, така че да ви е забавно, а защо не и да научите нещо ново и полезно.

Онлайн разглеждане на музеи cool

Все повече културни институции преобразиха сайтовете си и инвестираха в нови технологии, благодарение на които вече предлагат на посетителите си висококачествено виртуално преживяване.

Разбира се, става дума за световните музеи, до които сега достъпът е много по-лесен и удобен. Имат много безплатни виртуални разходки, изложби и събития. Просто се настанете удобно и се оставете на изкуството да завладее душата ви.

Освежаване на дома

Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Глътка свеж въздух под формата на пренареждане на дома или промяна в аранжировката винаги действа някак освежаващо.

Разбира се, далече сме от мисълта да ви караме да сменяте плочки и да слагате окачени тавани, а по-скоро да помислите за нови аксесоари и текстил.

Сменете пердетата, сложете нов килим или най-после вземете нови кухненски прибори. Всяко ново нещо е добре дошло, а онлайн пазаруването прави радостта още по-голяма, защото е свързано с нетърпеливо чакане на поръчката да пристигне у вас.

Домашни фитнес тренировки

Всички знаем, че декември месец е времето на големи семейни сбирки, с отрупани трапези и обилно похапване, това обаче не трябва да е оправдания за липса на изваяна дамска фигура, а напротив.

Съветваме ви да намерите време за спорт през първите 3 седмици на декември, за да може после с чиста съвест да се насладите на вкусотиите от коледната трапеза. Вече може да откриете онлайн тренировки за всеки един спорт, само ви трябва поне 30 минути от вашето време и разбира се, мотивация.

Онлайн пазаруването – вече е модерно, а и много по-бързо

Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

С наближаването на коледните празници, няма да ви излъжем ако не споделим, че и ние изпадаме в истерия, какво да вземем на любимите си хора, времето все не стига, а обикалянето от магазин до друг вече сякаш отдавна е мит. Ето защо все по-често залагаме на онлайн пазаруването – отваряме любимите си сайтове, разглежда и купуваме.

А вече чрез онлайн плащане, това стават само с няколко клика.

За непознатите, от няколко седмици вече е активно и приложението MyFin за дигитални разплащания, което спокойно може да обезопаси не само плащането като действие, но и да защити парите ви като ви помага да следите разходите си.

Може да заявите карта в три разновидности: пластика, дигитална или виртуална, с виртуалната веднага можеш да пазаруваш в интернет, а пластиката си я получаваш доставено на адрес – без да се налага да излизаш от вкъщи. wink

Хубавото е, че приложението може да се инсталира на всички операционни системи и е съвместимо с Apple Watch, смарт часовниците на Garmin и всички устройства.

Както виждате, да стоиш у дома понякога има своите плюсове. Нека бъдем от хората, които виждат чашата наполовина пълна, или да си направим от поднесените лимони – лимонада, защото животът е хубав и разнообразие дебне отвсякъде.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти