Създадено за MyFin

Ние сме на всеки километър

Ние сме на всеки километър
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Покрай постоянния прилив на нови технологични чудеса, връзката ни с интернет е винаги с нас, което води до постоянното ни изкушение да пазаруваме онлайн, става ясно от ново международно проучване.

Разбира се, най-активни в това начинание са жените, като новите данни показват, че повечето от тях пазаруват, дори когато са във фитнеса или на работна среща, а някои от запитаните признали, че изобщо не се притесняват да си поръчат даден артикул от интернет по време на сватбата на техен близък.

И ако се чудите как успяват другите жени да следят всичките си разходи и кога им остава време за цялото това пазаруване, когато вие нямате време дори да отидете до банката, вероятно отговора се крие в новата услуга MyFin. Тя дава възможност на потребителите си да правят разплащания само с няколко клика. Вече не е нужно да чакате пред офис на банка, за да платите вноската за урока по френски, може да го направите и от дивана, офиса или дори от сватбеното тържество на приятелка.

Снимка: iStock/Getty Images

Благодарение на бума на таблети и смартфони, хората могат да сърфират във виртуалната мрежа, където и когато си поискат, което обяснява и защо онлайн пазаруването става все по-популярна тенденция, разкриват експертите.

В изследването са участвали 1000 представителки на нежния пол, като 37% коментират, че редовно купуват артикули от интернет, докато са в леглото, а горе-долу същият е и процентът на дамите, използващи офиса за онлайн покупки.

Близо 25% от интервюираните пък разказват, че почти винаги влизат в социалните мрежи, за да получат одобрение на избраната от тях стока и от своите приятели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти