За свежо и сияйно лице

Хелмут Шик и Силвия Лулчева
Снимка: SQOOM

Искате гладка и сияйна кожа, изчистена от бръчици и несъвършенства?

Новата немска концепция за красота SQOOM може би е решението на кожните ви проблеми.

Вчера иновативната процедура бе официално представена в Амфитеатъра на Арена ди Сердика, а актрисите Силвия Лулчева, Искра Ангелова и Деси Тенедеджиева бяха първите, които пробваха последната иновация в света на красотата.

Специално за събитието у нас пристигна Хелмут Шик - собственик на немската компания "Шик Медикълс", която създава и разпространява SQOOM.

Какво точно представлява SQOOM? Това е иновативна концепция за възобновяване, стягане и подмладяване на кожата на лицето.

Клинично тестван, този метод въздейства в дълбочина, регенерира и бързо изглажда бръчките и към момента се препоръчва от водещите европейски дерматологични студия.

Актрисата Силвия Лулчева първа стъпи на пътякъм сияйната и свежа кожа на лицето.

Тайните оръжия на марката са малък уред, който се побира в дамската чанта и вълшебни кремове и гелове на основата на билки и хилуронова киселина или както каза пред българските козметични специалисти г-н Шик.

Докато Силвия изпробва усещането от подмладяващата процедура, Деси Тенекеджиева и Искра Ангелова споделиха, че са привърженички на неинвазивните методи за поддържане на красиво и свежо лице и се радват, че SQOOM вече ще достъпен в салоните и в България.

"Уредът и геловете са лесни за употреба и това, че могат да се ползват и вкъщи е много удобно, когато ежедневието ти не позволява да посещаваш салона за красота", коментира Силвия.Дерматолозите в Европа са убедени, че бъдещето принадлежи на технологии като SQOOM. 

Тъй като стареенето на кожата се дължи основно на постоянното разграждане на хиалуроновата киселина, която е резервоарът за влага в кожата, насищането с нея е буквално жизнено важно за свежия тен. Хиалуронът стабилизира еластичните и колагеновите влакна и защитава клетките от свободните радикали. SQOOM действа именно в тази посока - попълва резервоарите за влага на кожата.

Предимството на SQOOM е, че прониква в дълбочина без скалпел или игла, по деликатен и съвсем безболезен начин. Забележителният успех на концепцията се дължи на взаимодействието между методология и активно действащи съставки на геловете. Уредът отговаря за пренасянето, а геловете осигуряват наличието на необходимите активни съставки.

Сред активните съставки на геловете и кремовете са сок от листа от алое вера, пантенол и извлек от лайка. Процедурата може да се изпълни в козметично или дерматологично студио иливкъщи, което я прави много достъпна и предпочитана в сферата на високия клас козметични процедури.

Освен за поддържане, методът е профилиран и за дерматологични проблеми. SQOOMmed e предназначен за подобряване състоянието на проблемната и чувствителна кожа. Уредът се използва не само за поддържане на красотата, но също и за лечението на чувствителна кожа и кожни заболявания.

Методът SQOOM се прилага успешно от дерматолози и водещи клиники в Европа.

"Синхронната технология" дава възможност за широк спектър процедури и терапии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти