Виктория Бекъм обърна гръб на Лондон

Виктория Бекъм обърна гръб на Лондон
Снимка: Getty/Guliver

Дизайнерката Виктория Бекъм, която постигна впечатляващ успех с последната си колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, заяви, че не мисли да представя дрехите си в Лондон.

Въпреки че наскоро се върна със съпруга си Дейвид Бекъм обратно във Великобритания, бившата певица категорично отрече слуховете, че организира ревю в Лондон.

"Все още няма да местя работата си. Никога не казвай никога, но в момента бизнесът ми върви добре в САЩ. Горда съм, че съм англичанка, но не виждам причина да местя попрището си в Лондон", обясни футболната съпруга.

Виктория сподели още, че е възхитена от реакцията на публиката и критиците след ревюто ѝ по време на модната седмица в Ню Йорк.

"Беше невероятно да получа такъв отговор на колекциите си. Това означава много за мен и екипа ми. Нямам думи, с които мога да опиша това, което изпитвам", развълнува се звездата.

Най-доброто от представените модели от Седмицата на модата в Лондон можете да видите ТУК.

В същото време в Париж с пълна сила тече Седмицата на модата.

Моделите на шведския текстилен гигант H&M преминаха по модния подиум във френската столица, а само преди броени дни актрисата Хелън Хънт се довери на скандинавската марка за тоалета си на наградите "Оскар", а самата рокля в морско синьо тя комбинира с диамантена огърлица за 700 хиляди долара.

Шоуто на H&M, което бе част от Парижката седмица на модата, се проведе на 27 февруари в невероятната локация на музея "Роден", чиято "мистична обстановка" се вписа в унисон с концепцията на дефилето на марката, на което присъстваха Ашли Олсън, Клои Мориц и Ема Робъртс.

Колекцията "Есен 2013" на H&M се излъчи на живо на уебсайта на бранда. Модното шоу, което съчета елегантни форми и деликатни рокли за постигане на момчешки стил, даде на зрителите шанс да видят новите дизайнерски идеи на H&M в рамките на международната модна проява. Колекцията ще дебютира на 5 септември 2013 г. в около 200 магазина на H&M по целия свят, както и онлайн.

Миналата година шведският бранд разшири пазара и отвори нови бутици в България, Мексико, Латвия, Малайзия и Тайланд. 

Днес е вторият ден от ревютата във френската столица. Париж е домакин на бляскавото събитие и за поредна година ще покаже над 90 колекции в продължение на девет дни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти