Играй и спечели слънцезащитни продукти Hyaluron

Pharma Hyaluron
Снимка: Pharma Hyaluron

Багажът почти е стегнат, настроението е във висините и сте готови да поемете към заслужената доза лятно приключение – на море, на планина или може би и двете. Някъде, където ще разпускате от рутината, ще сте свободни и ще стоите колкото се може повече на слънце – толкова много, че да се запасите и за зимата.  

Само момент обаче! Всичко звучи разкошно, но нали се сещате за последния път, когато се втурнахте със същия ентусиазъм да катерите Мальовица или да разпускате на плажа цял ден и вечерта се чувствахте буквално препечени... а как си обещахте това никога повече да не се случва? Познато ни е. 

Слънцето е полезно. Да, защото активира производството на Витамин D, който пък е отговорен за десетки процеси в организма ни, включително добър имунитет, метаболизъм и справяне със стрес и депресии. Но не и когато подлагате кожата на слънчевите лъчи до степен на изгаряне – това е травма, която след това може да изисква дори и медицинска намеса, ако прекалите наистина жестоко. Клетките ни помнят и понякога могат да са доста „злопаметни“. Важно е да знаем какъв е нашият тип кожа и да се грижим за нея според нуждите ѝ.

Pharma Hyaluron
Снимка: Pharma Hyaluron

Слънцезащитните продукти предпазват. Да, но всички различно и при определени условия. 
Какво знаем за тях? Натуралната козметика съдържа предимно минерални субстанции, като титанов диоксид или цинков оксид, които отразяват UVA- и UVB- лъчите от повърхността на кожата. Предимството им е, че слънчевата защита се активира напълно, веднага след нанасянето на крема. Лошото е, че оставят плътен бял слой по кожата, а никой не иска да ходи като призрак по плажа..

Синтетичните продукти пък комбинират микропигменти с химически филтър и проникват в горните слоеве на кожата, където преобразуват UVA- и UVB- лъчите в топлина. Този тип мазила се нанасят лесно и се поемат от кожата, но имат един малък недостатък – могат да запушат порите на кожата и да предизвикат задържане на топлина, което, в комбинация с горещината, синтетичните парфюмни вещества и емулгатори, могат да доведат до кожни възпаления и дори алергии. Освен това се налага да се намажете поне половин час преди излагане на слънце. 

Съществуват и такива, ново поколение „изчистени“ формули с активни съставки за оптимална защита и допълнителна грижа за кожата.  

Мажа се един път, но с висок фактор. Грешка! При слънцезащита се водете от девиза „Повечето помага повече!“. Изпотяването или влизането във вода, дори и да сте намазани с водоустойчив продукт, е предпоставка за изгаряне – още с излизането от водата и изсъхването на кожата, и последващото изпотяване от слънцето, продуктът се отмива и вие вече не се защитени. Така че – мажете се по-често и по-добре с висок фактор, за да сте сигурни, че кожата ви е максимално подсигурена. Помнете, че дори и в града, до офиса, магазина или парка, кожата на лицето и деколтето е постоянно изложена на активно слънцегреене, което не е никак за пренебрегване. 

След тези кратки, но ценни знания за слънцето и защитата от него, ето и една възможност да се подсигурите веднага за летните изживявания (дори и те да са в градска среда!) с нещо наистина страхотно – качествена немска слънцезащита от дерматологични лаборатории Dr. Theiss Naturwaren! 

крем
Снимка: Pharma Hyaluron

Pharma Theiss Cosmetics са тук, за да ви осигурят нова анти-ейдж слънцезащита в два фактора SPF 30 и 50+, отговаряща и на най-стриктните изисквания за дерматологична грижа. 

Продуктите са базирани на фармацевтичен хиалурон, като съчетават висока и много висока UVA/UBV защита с дълбока хидратация и анти-ейдж грижа от свободните радикали в кожата.  

Как действа слънцезащита Hyaluron?

  • Намалява бръчките
  • Предпаза кожата от фотостареене 
  • Осигурява интензивна хидратация 
  • Стимулира естественото производство на хиалурон в кожата
  • Възстановява загубата на халуронова киселина в организма
  • Подсилва кожната бариера
  • В бонус – има водоустойчива, лека текстура без лепнене и мазни петна, която не замърсява водите и околната среда
  • Без алергизиращи аромати, минерални масла, консерванти и парабени,

Pharma Hyaluron
Снимка: Pharma Hyaluron

А сега четирима от вас ще могат лично да тестват продуктите на Hyaluron със SPF 30 и 50, ако отговорите правилно на въпроса:
Каква е основната съставка на слънцезащитата Pharma Hyaluron за дълбока хидратация и антиейдж ефект?

а) парафин

б) фармацевтичен хиалурон

в) микропигменти

Чакаме отговорите ви, а четирима от отговорилите правилно, избрани на случаен принцип, ще спечелят по един продукт на Pharma Hyaluron със SPF30 и 50!

Успех и страхотно лято без изгаряния!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти