Стела Маккартни никога няма да е същата

Истински боец
Снимка: Getty/Guliver

Днес дизайнерът Стела Маккартни (40 г.) отдавна не е просто дъщерята на Пол Маккартни, защото постоянно достига нови и нови върхове в своята кариера, без да разчита на звездната си фамилия.

Последното отправено към нея предизвикателство бе да облече 900-те атлети, които ще се състезават под флага на Великобритания на предстоящите през август олимпийски игри в Лондон.

Като се има предвид, че спортното събитие ще се гледа средно от 750 млн. зрители по света, това със сигурност ще е най-мащабното показване на облекла, създадени под творческото ръководство на Стела.

"Значимостта на олимпиадата е нещо, което сетивата ми въобще не могат да осъзнаят на този етап", коментира тя.

Миналата година Стела отпразнува една декада от основаването на едноименния си бранд, което както се оказва никак не е попречило на нейния личен живот, имайки предвид, че вече е майка на четири хлапета.

Дотук всичко звучи като перфектно нареден житейски пъзел, докато не се върнем в 1998 г., когато след мъчителна борба с рака на гърдата майката на Стела Линда умира на 56-годишна възраст.

"Това бе жесток удар, а откакто мама я няма съм съвсем различен човек. Понякога се чувствам като капитан, който не знае как да управлява своя кораб, а бурите дебнат от всеки ъгъл", разсъждава върху живота дъщерята на Пол Маккартни.

Стела е известна и с факта, че никога не използва животински кожи за производството на своите облекла.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент