Списание "Вог" достойно за пример

Лице на корицата на февруарския брой на щатското издание на списание "Vogue" е актрисата Руни Мара, станала по-известна след участието си във филма "Момичето с драконовата татуировка" ("The Girl with the Dragon Tattoo")
Снимка: Vogue

След като опустошителният ураган Санди премина през Ню Йорк в края на октомври миналата година и нанесе щети за милиарди долари, екипът на най-прочутото световно модно списание "Vogue" ("Вог") реши да покаже своята съпричастност към пострадалите от природната стихия.

По този повод медията стана организатор на различни инициативи и търгове на дрехи с участието на дизайнери като Даян фон Фюрстенберг и Майкъл Корс, а набраните средства достигнаха почти 2 млн. долара.

В новия февруарски брой на американското издание на "Vogue" ще бъде поместена и специална фотосесия, посветена на пострадалите от вече споменатото природно бедствие.

"Кадрите са заснети от доайена сред модните фотографи Ани Лейбовиц, с които искаме да покажем и своята съпричастност и благодарност към бързата намеса на спасителните екипи, трудили се непрестанно, за да помогнат на нуждаещите се", допълни главният редактор на американския "Vogue" Ана Уинтър.

* Ето и част от снимките.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент