Американският "Вог" с олимпийска корица

Целият свят ще впери поглед към английската столица точно след 75 дни
Снимка: Getty/Guliver

Явно и според модните критерии на Ана Уинтур скоро не се очертава по-значимо събитие от Олимпиадата в Лондон, която стартира на 27 юли.

По тази причина главната редакторка на американското издание на "Вог" ("Vogue") и нейният екип са избрали трима от най-популярните спортисти отвъд океана, за да украсят с атлетичност и стегнати до завист тела юнската корица на модната библия.

Снимката за нея e запечатала кадър със състeзателя по плуване и носител на шест олимпийски мeдалa Райън Лохте, хванат под ръка от тенисистката Серена Уилямс и Хоуп Соло, която е вратар на женския национален футболен отбор на САЩ.

Определено от "Вог" знаят как да продават и да правят печеливши ходове с визията си. Да припомним и мартенската корица на списанието с порцелановия лик на британската певица Адел, а месец по-късно за лице на броя им пък бе поканена Дженифър Лопес. Нейният класен фотос бе подсилен и от ослепителната рокля в червено на италианския бранд "Ботега Венета", с която латино дивата бе облечена.

От щаба на американския "Вог" не за първи път обаче се спират на спортист за лице на свой брой.

Така например за априлското издание на печатната медия през 2008 г. супермоделът Жизел Бюндхен позираше заедно с баскетболиста Леброн Джеймс от "Ен Би Ей" ("NBA") пред майсторския обектив на Ани Лейбовиц.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти