Собственик на модна империя в неизвестност

Виторио Мисони със съпругата си Мауриция Кастилиони, Милано, април 2010 г.
Снимка: Getty/Guliver

Виторио Мисони (58 г.), който е един от синовете на основателите на италианската модна къща "Missoni" ("Мисони"), е изчезнал на 4 януари (петък) след полет със самолет.

Той заедно със своята съпруга Мауриция Кастилиони, двама техни приятели и двучленен екипаж са пътували с частен самолет по време на екскурзия в Южна Америка, когато самолетът внезапно изчезнал от радарите на диспечерите.

Полетът е трябвало да продължи 45 минути от архипелага Лос Рокес към столицата на Венецуела Каракас и най-вероятно самолетната машина е паднала в Атлантическия океан малко след нейното излитане.

И до момента търсенето на изчезналия самолет продължава, а сестрата на Виторио – Анжела коментира пред италианската преса, че цялото й семейство силно се надява той да е оцелял.

Виторио е едно от трите деца на Отавио и Росита Мисони, които създават бранда "Missoni" през 1953 г.

Неговата сестра Анжела пък е творчески директор на италианската модна къща, която става прочута със своите майсторски изработени плетива в геометрични и флорални десени, а марката е любима на знаменитости като Деми Мур, Камерън Диас, Шарън Стоун, Никол Кидман, Блейк Лайвли, Дженифър Лопес, Джулия Робъртс и др.

Виторио и брат му Лука влизат в семейния бизнес през 80-те години на миналия век, отговаряйки за глобалното разрастване на компанията, произвеждаща дрехи, аксесоари и мебели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти