Колко малко му трябва на човек, за да поддържа косата си в бляскав вид

Ще ви заслепя
Снимка: netinfo

Въпреки че все повече ще крием косата си под дебели шапки оттук нататък, грижите за нейната външност и здраве не само, че не трябва да спират, ами е желателно да се удвоят по време на зимния сезон. Тези маски са бързи и лесни, и ако ги прилагате редовно, ще спрете с оплакванията по адрес на вашата коса.

* Смесете половин чаша кокосово мляко с брашно от нахут (спокойно, има го в био магазините). Разбъркайте двата продукта, а получената каша разнесете равномерно върху косата. Останете така 15 минути и изплакнете с шампоан. Повтаряйте тази процедура един път седмично и няма да сбъркате, а само ще постигнете бляскавост, за която не сте и подозирали.

* Следващата маска съдържа една чаена лъжичка винен оцет, толкова количество глицерин и няколко капки от вашия любим шампоан. За капак добавете само още две чаени лъжички рициново масло, разбъркайте всички съставки и ги втрийте добре в корените. Постойте с помадата около час и изплакнете. Сияещият ефект ще се забележи моментално, мили дами.

* Бадемовото олио и зехтинът са чаровни помощници в борбата с изтощения вид на вашата коса. Капвайте редовно от тези природни субстанции върху корените и с масажни движения ги разнесете по повърхността на скалпа, измийте с шампоан и нека силата и здравината на косата ви бъдат с вас.

* Четвъртата и последна маска в ''бляскавата'' категория се състои от една супена лъжица кокосово масло и същата пропорция масло от лавандула. Комбинацията от двете ще закали и ускори растежа на косъма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти