Семпла, но стилна на 60 като Джейми Лий Къртис, огнена Синди Крофърд и още от най-доброто по червения килим тези дни

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ако имаше някой, който запали червения килим по време на световната премиера на „Игра на тронове“ (сезон 8), това е Гуендолин Кристи. Актрисата отново беше много по-женствена от героинята си Бриен, появявайки се с феерично произведение с флорални мотиви на екстравагантната холандска дизайнерка Iris van Herpen.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите фаворити по стил от събитието >>>

Малко преди „Игра на тронове“ друг сериал на HBO продължи със следващ сезон. Сандра Оу, която спечели „Златен глобус“ за ролята си в „Убивайки Ийв“, показа, че костюмът продължава да бъде сред тенденциите за официални събития.

червен килим
Снимка: Getty

За премиeрата на сезон 2 на поредицата актрисата се появи в бял модел на Giorgio Armani, а за среща, организирана от тв канала AMC, беше облечена с розов гащеризон Emilia Wickstead.

червен килим
Снимка: Getty

Друго събитие, което привлече внимание през последните дни, бяха Американските награди за кънтри музика. По техния син килим мина Никол Кидман, за да придружи съпруга си – кънтри изпълнителя Кийт Ърбън.

червен килим
Снимка: Getty

Носителката на „Оскар“ носеше рокля Christopher Kane с дълбоко деколте. Впечатляващото в нея е съчетанието между основната част, украсена с кристали в сребристо, и черната дантела, включително по бухналите ръкава, която създава драматично усещане.

Вижтe останалите най-добре облечени знаменитости през седмицата тук >>>  

Сред най-стилните гости на кино форума CinemaCon в Лас Вегас беше Джейми Лий Къртис. Фотоапаратите уловиха 60-годишната актриса в два семпли, но стилни модела, с които тя позираше уверено.

червен килим
Снимка: Getty

Нейната малка бяла рокля беше съчетана с рамки в същия цвят, а за наградите на CinemaCon „Постижения на големия екран“ актрисата заложи на такава в черно и с по-голяма дължина, разчупена със златисти украшения по яката.

червен килим
Снимка: Getty

Синди Крофорд облече яркочервено за откриването на клуба KAOS в Лас Вегас. Роклята на 53-годишния супермодел подчертаваше предимствата на тялото благодарение на цепка и дълбоко деколте.

червен килим
Снимка: Getty

Новото рекламно лице на бижутерийната марка Tous – Ема Робъртс, се появи с нейни произведения на събитие в Мадрид по случай началото на новата рекламна кампания. Цветните украшения полсужиха за акцент в готическата визия на актрисата, която се появи с черна полупрозрачна рокля, обувки Christian Louboutin и чантичка Tous.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#EmmaRoberts stepped out for the Elle & Tous Jewelry Party in Madrid, Spain 👗

A post shared by Celeb Fashionista (@celebfashionista) on

Вижтe останалите най-добре облечени знаменитости през седмицата тук >>>  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти