Сандали за лято 2014

Burberry, Humanic, Jean Paul Gaultier, Fendi, Alexander McQueen
Снимка:

Биляна Божилова

Сандалите и топлото време вървят "крак до крак", освен в извънредни случаи. Например, хитовите в последните години сандали с чорапи излизаха доста извън рамките на лятото. За късмет на враговете или за нещастие на почитателите им, тази година въпросната комбинация няма да е актуална.

С изключение на модерните летни ботуши, сандалите за лято 2014 са доста отворени. Комфортът е с приоритет в избора на обувки за горещия сезон. Атрактивността е постигната с ярки цветове, нестандартни форми и екзотични принтове.

Преди да се впуснете в летен шопинг за нови сандали, разгледайте топ тенденциите. Така ще имате предварителна подготовка и по-лесно ще устоявате на безбройните изкушения по витрините. А най-актуалните сандали за лято 2014 са:

• Равни, с T-образни каишки
• Бели
• С дървена или коркова подметка
• Гладиаторски
• Блестящи
• На платформа
• В ярки цветове
• На висок ток

Равни, с Т-образни каишки

Добрата новина на модния сезон е, че най-удобните сандали са и най-модерни. На равна подметка и с Т-образна каишка – моделът на лято 2014.

Бели сандали

Бялото е хит на летните месеци, защото подчертава тена и по ред други причини. Чифт бели сандали отива почти на всичко.

С дървена или коркова подметка

Дървеното сабо и сандалите с коркова подметка влизат в категория "must have" (трябва да го имате). Ретро закачка с модерно звучене.

Гладиаторски

От времето на Древен Рим до днес, гладиаторските сандали са винаги на мода. Шегата настрана, това е покупка, която ще ви върне инвестицията многократно.

Блестящи

Ефектните сандали в металически цветове, както и декорираните с блестящи камъчета, продължават да са актуални.

На платформа

Сандалите на платформа все още са сред лидерите за лятото, въпреки че определено свалят позиции. Удобни са, "дават" височина, има голям избор – няма причина да ги пренебрегвате.

В ярки цветове

Неоновите и останалите ярки цветове също не пускат заетите водещи позиции, както при дрехите и аксесоарите, така и при сандалите. А и на лятото му отиват.

На висок ток

Финалът е класически. Въпреки че не са най-удобните сандали, високият ток придава женственост, която много дами не са готови да жертват за нищо на света.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент