Розова от глава до пети: новата Барби мода, която ще ни залее това лято

Ако детската ти мечта е била да бъдеш като куклата Барби и любимият ти цвят е розовият, но често се чувстваш неудобно да излизаш навън, приличаща на голямо фламинго, то 2023 е твоята модна година!

Още през 2022 т.нар. "barbiecore" – начин на обличане, вдъхновен от най-известната кукла на света – набра скорост. Едновременно с това, предстоящата премиера на филма на Грета Геруик "Барби", едно от най-нашумелите филмови заглавия тази година, се очаква окончателно да изстреля розовия цвят към модните висини това лято. 

Вече започваме да забелязваме различните нюанси на този жизнерадостен цвят, от нежно бебешко розово до фрапантно цикламено, по модните подиуми, тоалетите на известните личности и по рафтовете в магазините на най-популярните брандове за дрехи. Това ни кара да мислим, че 2023 несъмнено ще бъде година, изпъленена с настроението на най-романтичния и женствен цвят. 

Отвори галерията ни и получи доза вдъхновение, ако нямаш нищо против да се превърнеш в една голяма кукла Барби това лято.

Как да включиш новата Борби мода в гардероба си това лято

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти