Първият парфюм на Лейди Гага ще бъде пуснат този август

Лейди Гага пред фенове в Нова Зеландия, където преди няколко дни изнесе концерт, който е част от второто й световно турне "The Monster Ball Tour"
Снимка: Getty/Guliver

Новината, че Лейди Гага пуска парфюм не е от най-горещите, но новото в случая е по-детайлната информация, която вече излезе наяве за въпросния аромат.

Така ще изглежда флакона на аромата, чието име след колебания между "Monster" и "Fame" e наклонило везната към втория избор.

Близо две години благоуханието бе тествано до най-малкия детайл, а този август ще бъде пуснато на пазара.

Цветът на течността е черен и ще се променя при досег с кожата.

Още с обявяването през 2010 г., че ще пусне парфюм, 26-годишната изпълнителка шокира порядките, като сподели, че той ще има мирис на кръв и семенна течност.

"Идеята ни бе да използваме молекулярната структура на кръвните клетки и сперматозоидите, но това не означава, че ароматът ще ухае по този начин. По-скоро парфюмът може да бъде асоцииран с високоплатена и класна проститутка", бе лаконичният коментар на Лейди Гага.

Преди броени дни на концерта си в Нова Зеландия изпълнителката на "Born This Way" бе ударена с метален прът от един от танцьорите си, но продължи геройски своето изпълнение, а по-късно публикува снимка в личния си профил в "Туитър" с насиненото си око.

Другата новина около Лейди Гага e и тази, че ще я видим на корицата на септемврийския брой на американския "Вог" ("Vogue").

Предишното й появяване на корицата на същото издание бе през март миналата година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти