Кавали: Шанел правят дрехи за бабички!

Кавали под ръка с бившата приятелка на Джордж Клуни Елизабета Каналис
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Прочутият дизайнер Роберто Кавали (RobertoCavalli.com) нарече Шанел (Chanel) марката на бабите.

70-годишният моделиер неотдавна откри бутик в шикозния район Аояма в Япония и заяви, че е избрал сравнително тиха задна уличка вместо оживената търговска област Гинза, защото знае, че младите хора ще отидат при него, а бабите и майките им ще изберат Шанел.

"Искам купувачите да ме открият. Не трябва да ме откриват случайно, докато се разхождат в Гинза. Мисля, че това наистина е печеливша стратегия. Ще покажа това на скъпите господа от Шанел и други подобни марки.

Съгласен съм, вие обличайте бабите и майките, а аз ще обличам децата им. Въпреки че съм стар, другите хора не знаят това. Правя много младежка мода", сподели дизайнерът.

Главният редактро на американския Вог ("Vogue") - Ана Уинтър, нарече преди няколко години Кавали "дизайнерът на проститутките", тъй като според нея дрехите на модния гуру са прекалено кичозни и излишно разголени. Това можеше да е обикновена обида, ако не бе произнесена от такъв авторитет в модните среди, какъвто е Ана.

Кавали не понесе добре критиката, но не се и повлия от нея и остана верен на стила си.

Дизайнерът споделя, че е много развълнуван от откриването на първия си бутик в Япония и дори смята да отвори кафене или ресторант в Токио по подобие на заведенията си в Милано, Флоренция и Дубай.

"Харесвам младите японци, така че искам да съм с тях малко по-често", допълни Кавали.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти