По женски: Какво да облечеш за нощ в Париж

Париж е град, който винаги е бил свързван с непреходен стил, класа и шик. Именно затова, когато имаме удоволствието да го посетим, едно от нещата, за които се чудим, е как да се облечем за една прекрасна нощ в Града на светлината.

Днешната статия ще ви помогне да се чувствате облечена като истинска модна икона в Париж и да вървите уверено по улиците на града.  Независимо дали планирате да се нагласите повече или да заложите на някак по-небрежен стил, когато излизате в Париж, тази публикация ще ви помогне да се почувствате подготвени какво да облечете във френската столица през нощта.

Разликите между французойките и повечето жени по света

Парижаните като цяло не са прекалено непринудени и се смята за израз на уважение да сте добре облечени, когато се появите в заведение, за да вечеряте или да пийнете по нещо, независимо къде се намирате. Разбира се, никой не очаква от вас да сте облечена в бална рокля, но малко повече старание хем ще накара вас да се чувствате по-добре и на място, хем ще бъде оценено от околните.

Винаги е добра идея да намерите своя собствен поглед върху парижкия стил и да работите за подражание на френските жени с вдъхновение, намерено във вашия собствен гардероб. 

►Oh là là! Как да внесеш малко парижки шик в гардероба си?

Много ресторанти очакват да оставите вкъщи скъсаните дънки, джапанките и по-ежедневното облекло. Особено ако сте на изискана вечеря, докато сте в Париж, ще се очаква да се придържате към дрескод. Имайте това предвид, когато стягате багажа.

Без повече отлагане, представяме ви нашия кратък списък със свежи и изискани идеи за облекло:

Миди рокля

d
Снимка: iStock

Черната миди рокля си е игра на сигурно, но защо да се отказваме от нещо, което просто винаги работи? Този външен вид е идеален за круиз с вечеря по река Сена или посещение на Айфеловата кула по тъмно.

Лятна рокля и шито сако

Когато сте в Париж през пролетта или през лятото, сложете една стилна бяла рокля в куфара си. Можете да носите с обувки на ток и шито сако за вечерно облекло или да я съчетаете с маратонки през деня.

Рокля и кожено якe

d
Снимка: iStock

Много ни харесва съпоставянето на наистина женствена рокля и кожено яке. Семплите аксесоари завършват тази визия по перфектен начин.

Блейзър от туид с дънки

d
Снимка: iStock

Сакото от туид е чудесен вариант през цялата година, който да носите със себе си за по-небрежни вечери в бистро или бирария в Париж. Съчетайте го с тесни дънки.

Блейзър и тениска на райета

Райето винаги е добра идея в Париж и когато се съчетае с класически блейзър и страхотни дънки с прав крачол, вие вече сте готови да преминете от деня към вечерта в Париж.

Тайните за красота на французойките

 

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти