Перфектните дънки за твоето… ДУПЕ

Всички ги имаме! Някои са по-вирнати и бразилски, други са по-плоски и слабички, трети са едри и сочни. Манията по добре изглеждащи, стегнати и оформени задни части е особено голяма в последните няколко години, а модата по хубавите, стилни и съчетаеми с всяка друга дреха дънки е вечна.

Но кой е Перфектният модел дънки за товята фигура? Отговорът – в новото видео на Natali’s Beauty!

Малко и вирнато

Ако сте надарени с малко, стегнато и вирнато дупе с чупка, сте или големи късметлийки, или здраво работите във фитнеса! За да подчертаете изящните си форми, спрете се на дънки от разтегателна материя, които ще обгърнат по перфектен начин всеки сантиметър. Спрете се на класически цвят деним – не твърде светъл и не много тъмен с цветен кант, който да подчертае още повече фигурата ви. Освен това заложете на средно висока талия, защото ниската ще скрие хубавата чупка в кръста, с която разполагате.

Слабо и плоско

Ако сте слабички и нямате силно изразени задни части, най-подходящи за вас са дънките с висока талия и задължителни джобчета отзад, а за да прирадете допълнителна триизмерност, спрете се на дънки с няколко цвята, които оптически ще създадат илюзията за по-пищни задни части.

Ниско дупе

Ако дупето ви е разположено по-ниско и нямате силно изразена талия, изберете дънки, които да са с по-светла протрита част централно отзад. Друг вариант е да се спрете на ултра слим дънки с еластична нишка в тях, които да повдигнат и постегнат дупето ви.

Широко дупе

Най-широката част във вашето тяло е в областта на задните части? Имате тънка талия и широк ханш? Вие сте с широко дупе. Изберете еластични дънки със свободно разкрояващи се надолу крачоли, а не съвсем слим фит, за да балансирате широкия ханш. Друг вариант е да изберете джобчета с триъгълна форма за дъно, защото те ще създадат оптическата илюзия за издължаване на зоната.

Триъгълно дупе

Звучи странно, но има и такова! То се характеризира с по-широка част около кръста и надолу сякаш се стеснява. Затова изберете дънки, които са малко по-широки, тип mommy's jeans или пък boyfriend jeans.

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти