Един чифт дънки – 4 различни визии

Всяка жена има в гардероба си поне един любим чифт класически дънки, които би могла да комбинира с най-различни други дрехи и аксесоари, за да създаде няколко независими една от друга визии, подходящи за различни поводи през деня и вечерта.

Просто ни трябват няколко вдъхновяващи идеи и полезни насоки в комбинирането на цветове, кройки и материи, нали?

В новото видео от канала Natali's Beauty се вдъхновяваме точно за това – как да използваме един чифт дънки за четири тоалета – по един за офиса, уикенда, първата среща и партито довечера.

А най-хубавото от всичко е, че в тези визии избягваме максимално използването на черното – сякаш любим за българките, и го заместваме с много по-свежи пролетни цветове.

Ето какво имаме предвид:

Офис визия
Ако нямате строг работен дрес код или униформа, винаги можете да заложите на класически чифт дънки, който за всеки случай комбинирайте с по-неутрални цветове, така никога няма да сбъркате. Например с риза в черно-бяло райе и бяло сако в класически силует.

Аксесоарите са ненатрапчиви – очила и дребни елегантни бижута, чантата е в черно и голяма, за да можем да носим спокойно документи или малък лаптоп, а обувките са в ненатрапчив бежов цвят на удобен ток.

Разходки и срещи с приятели
За среща с приятели или разходка можем да комбинираме дънките с най-обикновена бяла тениска и кожено яке в карамелен цвят. Белият цвят от тениската и кожата от якето се съчетават перфектно с бели кожени кецове. За финал – слънчеви очила с кафяви стъкла и златни елементи.

За първа среща
Ако имате среща с по-специален човек, но мястото не изисква официален тоалет, можете просто да изберете цветовете на любовта, за да подскажете емоциите и отношението си. Пък и розовото и червеното са много момичешки и сладки цветове.

Изберете ризка без ръкав и с якичка в бонбоненорозов цвят. Комбинирайте я с червени обувки на висока платформа и чанта в същия цвят.

Червилото може да е розово или пък червено. А за бижута – какво ще кажете за златни обемни обици с розови камъчета.

За клуб

И защото ви казахме още в началото, че максимално ще избягаме от черното – последният, вечерен тоалет, няма черни елементи.
Тук избираме удобни зелени обувки – на висок, но много стабилен ток, така че да можем да танцуваме цяла нощ.

Съчетаваме с други синьо-зелени елементи – светлосиня ефирна блузка и тюркоазени бижута.

И за финал – не се страхувайте да избирате различни цветове от черното и сивото – може да не са толкова ярки, но ако ги балансирате добре, със сигурност няма да сбъркате.  

Прочетете още:

Какви обувки ще носим през пролетта

Перфектният вечерен грим за блондинки и брюнетки

Не просто фон дьо тен, а втора кожа

Устни пухкави и вкусни!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти