Пенелопе Крус покорява в бяло, Мишел Пфайфър - неостаряваща и фатална, и още от най-добрата звездна мода тези дни

червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Есента започна динамично за Анджелина Джоли, която заблестя под прожекторите в няколко държави, за да промотира новия си филм „Господарка на злото 2“. За появите си 44-годишната актриса очевидно беше вдъхновена от своята героиня, най-вече на премиерата в Лос Анджелис (за която ви разказахме ТУК), а по-късно и в Рим.

Там Анджелина отново заложи на черна рокля Atelier Versace, но с драперия около кръста и без ръкави.

червен килим
Снимка: Getty

По-късно актрисата замени фаталния почерк с ангелско излъчване.

Още нейни визии от последните дни вижте в галерията ТУК >>>

В сряда вечер тя заблестя в Лондон с приказна бяла рокля Ralph & Russo Couture. Дългите ръкави, шлейфът, както и елементите в сребристо и златисто я караха да изглежда по-величествена от всякога.

червен килим
Снимка: Getty

Редом на червения килим до нея беше и Мишел Пфайфър. 61-годишната актриса не отстъпваше по стил, особено в Рим, където заложи на тъмносиня кадифена рокля до земята от есенната колекция на Monique Lhuillier.

червен килим
Снимка: Getty

Още нови визии на Мишел Пфайфър вижте в галерията ТУК >>>

След като в началото на септември ни възхити с външния си вид във Венеция (припомнете си ТУК), Пенелопе Крус присъства на още два филмови фестивала. В Сан Себастиан, където се появи в подкрепа на новия си филм “Wasp Network”, 45-годишната актриса продължи да носи бяло.

червен килим
Снимка: Getty

Костюмът от есенната колекция на Ralph & Russo за 2019, който испанката носеше по време на пресконференцията, беше комбиниран с бюстие в същия цвят. За церемонията по награждаването Пенелопе се върна към Chanel и облече бяла рокля с деколте с едно рамо, пера и черен колан около талията.

червен килим
Снимка: Getty

Нищо чудно, че дори Боно коленичи пред испанката, когато ѝ връчи почетната награда Donostia за цялостни постижения в киното.

Вижте още от най-добрия звезден стил ТУК >>>

В началото на октомври Пенелопе Крус стана част от Нюйоркския филмов фестивал, където за пресконференцията на шпионския трилър беше облечена в черно отгоре до долу. Не е ли обаче малко нечестно как успява да изглежда идеално дори на кадри в движение, и то без да позира?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GUAPA in Manhattan🍎 #CELoves #penelopecruz #azzedinealaia

A post shared by Cristina Ehrlich (@cristinaehrlich) on

За разлика от белия костюм, тази комбинация от малка черна рокля, колан, боти на високи токчета и чанта е сравнително по-достъпна за ежедневието.

Вижте тук какво още облече Пенелопе Крус в Ню Йорк >>>

Оставаме на фестивалана вълна с Кейт Бланшет, която беше сред гостите в Цюрих. За премиерата на филма „Къде си, Бернадет?“, в който играе главна роля (може да го гледате у нас в рамките на фестивала Cinelibri), тя носеше изящна рокля Jean Paul Gaultier от есенната колекция висша мода на марката.

Силуетът и дългите ръкави заедно с металните украшения ѝ придаваха божествено излъчване. По-рано австралийката се появи в съчетание на Yves Saint Laurent – изцяло в черно, но не и без малко блясък, благодарение на панталоните.

червен килим
Снимка: Getty

Луксозната марка шампанско Veuve Clicquot организира за десети път своето ежегодно поло парти в Лос Анджелис. Началото на октомври сред гостите изглежда като градинско парти за откриване на лятото, ако съдим по облеклата.

червен килим
Снимка: Getty

Сред знаменитостите на събитието беше Джулия Робъртс, облечена в черен гащеризон с бели точки и пеплум. 51-годишната актриса беше комбинирала дрехата с колан и обувки в бяло, а феновете на „Хубава жена“ не пропуснаха да отбележат приликата между тази поява и една от визиите на героинята ѝ Вивиан в класиката от 90-те.

Вижте още стилни гости на партито в галерията ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти