Парти дрескод: Мини

Парти дрескод: Мини
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Стане ли въпрос за парти стайлинг, всичко мини веднага излиза на преден план. Секси модели къси панталонки, мини поли и малки рокли в ожесточена надпревара за хубавите крака на парти фенките.

Сексапилът е вродено качество, което лесно може да бъде превърнато в моден недостатък. В модата има една невидима граница, която разделя пошлото от дръзкото, стилното от вулгарното. Парти стайлингът е най-застрашен от модни гафове, свързани именно с прекалената показност за сметка на добрия вкус.

Чифт изящни бедра, плосък корем, стегнат бюст и вирнато дупе са отлични предпоставки за секси парти визия, но класата идва от излъчването и умелата игра със стила.

Кои са елементите на перфектния парти стайлинг и как да ги комбинираме?

Кроп потник – диско хит при плосък корем

Кроп потниче, от английски „crop top“, e къс топ, който оставя на показ талията и корема. Не стои добре на дами с широка талия и увиснало коремче. Ако сте от тях, по-добре заложете на по-дълга горна дреха, за да не направите неприятен моден гаф. Особено актуален е в комбинация с тясна миди пола (около коляното), както и с къси панталонки и мини разкроена пола.

Къси панталонки – вечният коз на закачливите момичета

Неподвластни на времето и на модата, късите панталонки превръщат жените в момичета. В случая краката са много важни – задължително трябва да са прави и без целулит, иначе не е естетично. Съчетават се с всичко – от елегантна риза до спортна тениска.

Мини тесни поли – сексапил без граници

Дрехата, която най-често преминава границата на благоприличието. Когато тялото е съвършено и жената е дама от класа, парти гледката е повече от интригуваща. Когато обаче  жената прекалява с дръзкото поведение, дори пропорциите на тялото да не са нарушени, стилът отстъпва място на скандала. Комбинацията с кроп потниче е опасна за мъже със слаби сърца.

Малки тесни рокли за момичета с божествени тела

Най-капризната дреха по отношение на фигурата. Ако ще залагате на модела, който се движи по извивките на тялото, погрижете се да сте в добра форма. Фитнесът стяга и оформя, където е необходимо. Правата мини рокля, която не е еластична, е доста по-либерална към фигурата и много повече парти мацки могат да си я позволят.

Къси разкроени поли – модна радост за всички

Супер модерни, в разнообразни модели, цветове и материи, късите разкроени поли са подходящи за всички дами, независимо от възрастта и фигурата. Много удобни и лесни за съчетаване, верни приятелки за купони и забавления.

Мини разкроени рокли – връх на женствеността

Така наречените „А-образни“ рокли са ретро тенденция, която взриви модната сцена. Дамите ги обожават, защото са женствени и комфортни, подчертават талията и бюста, а в същото време прикриват недостатъци около ханша и бедрата. Идеални за всякакви партита – от изискани коктейли до луди дискотечни нощи.

Топ мини комбинации

Ето и моите предложения за мини комбинации, които ще ви превърнат в принцеси на всяко парти:

Прочетете още от Биляна Божилова в Edna.bg:

Неустоима по време на ваканция

Авиаторски, кръгли и ярки слънчеви очила за лято 2015

Плажна мода за лято 2015

Ефирни макси поли – хит на лято 2015

Банските на лято 2015 – от всичко по много

Гладиатори, блясък и ресни: сандалите на лято 2015

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти