Авиаторски, кръгли и ярки слънчеви очила за лято 2015

Авиаторски, кръгли и ярки слънчеви очила за лято 2015
Снимка: Thinkstock

Биляна Божилова

Задължителни за всички дами с по-висока светлочувствителност на очите, слънчевите очила са и топ моден аксесоар. Модните тенденции ги преследват всеки сезон, също както дрехите, чантите и обувките. Лято 2015 не прави изключение.

Сега е моментът да се обърна към всички твърде суетни жени, убедени, че на 1000 чифта слънчеви очила, на тях им отиват най-много един-два. Дами, прекалено скучно е да ограничавате мирогледа си, лишавайки се от толкова атрактивни предложения, с които световните марки ни изкушават непрекъснато.

Качествените слънчеви очила ни служат вярно много години, така че не е необходимо да инвестирате в този аксесоар всяка година. Достатъчно е да обновявате колекцията си веднъж на няколко години и ако го правите с нюх към модерното, винаги ще сте актуални.

Още на пръв поглед ще забележите, че най-актуалните слънчеви очила за лято 2015 са ви много познати, защото не присъстват за първи път сред модните тенденции:

• Авиаторски
• С ярки рамки
• Кръгли
• Тип „Котешки очи“
• С ярки стъкла
• Квадратни
• С бели рамки
• Уникални
• С блестящи рамки

Авиаторски

Създадени през далечната 1936 година от Bausch & Lomb, за да защитават очите на пилотите по време на полет, авиаторските слънчеви очила с времето се налагат като класически модел, който рядко слиза от модния подиум. Така е и през лято 2015. Иновативни за сезона са огледалните и ярките стъкла.

С ярки рамки

Независимо от модела, рамките в ярки цветове, правят слънчевите очила супер модерни. Най-актуални са неоновите предложения, както и тези на ярки цветя.

Кръгли

Абсолютен хит с ретро излъчване – това са кръглите слънчеви очила. Ако нямате някой чифт от близкото минало, непременно си набавете едни, независимо дали ще са маркови или не.

Тип „Котешки очи“

Поредната ретро закачка, този път с животински акцент. А когато „котешките“ слънчеви очила станат „пеперудени“, бъдете сигурни, че сте свидетели на топ моден тренд.

С ярки стъкла

Не по-малко актуални от слънчевите очила с ярки рамки, са тези с ярки стъкла. Особено модерни са слънчевите очила с ярки стъкла с омбре ефект.

Квадратни

За дамите, които не си падат по закръглените форми, а предпочитат заострените. Чифт квадратни слънчеви очила осигуряват необходимата доза шик за високо самочувствие.

С бели рамки

Класически антипод на ярките, белите рамки са идеална възможност да изпъкне бронзовият тен на лицето. Малко ретро и много стилни слънчеви очила.

Уникални

Слънчевите очила, които нямат общо описание. Просто защото всеки чифт е специфичен и различен. Като всяка Edna от нас.

С блестящи рамки

Малко блясък и лукс никога не са излишни. Освен това правят още по-мистериозно съдържанието под слънчевите очила.

Прочети още:

Плажна мода за лято 2015

Ефирни макси поли – хит на лято 2015

Банските на лято 2015 – от всичко по много

Гладиатори, блясък и ресни: сандалите на лято 2015

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти