Специално събитие

Ново поколение естетична грижа от Корея събра водещи дерматолози на бляскав форум

Ведра
Снимка: Vedra

„Седемте сетива” – така беше озаглавен научния форум за иновации в естетичната дерматология, провел се паралелно в София и Букурещ с топ специалисти от България и Румъния и лектори от цял свят.

Кои са седемте сетива?

Известно е, че красотата е неразривно свързана с нашите пет сетива, но освен тях са нужни също сърце и душа, за да може да се предостави на пациентите персонализирана “haute couture” грижа за външния вид. Именно тази идея обедини научните презентации на водещите експерти в световната естетика, които се включиха във форума от три континента.

„Висшата мода се състои от тайни, които се шепнат от поколение на поколение. Ако при готовата конфекция дадена дреха е произведена според стандартни размери, дрехата от висшата мода се адаптира към всяко несъвършенство, за да го премахне.“ — Ив Сен Лоран

vedra
Снимка: Vedra

Това е принципът на „haute couture”: принцип, който всяка жена се опитва да влага във външния си вид, дори да не го осъзнава.

В този дух д-р Габриела Касабона от Испания представи насоки за персонализация на естетичните процедури, свързан със задълбочено разбиране на пациента и неговата индивидуалност, а д-р Диана Гаврил от Румъния запозна участниците с новите тенденции в процедурите за подмладяване на лицето с хиалуронови филъри. От САЩ се включи и проф. д-р Себастиан Котофана, който даде полезно ръководство за безопасни и ефективни антиейджинг процедури спрямо съдовата анатомия на лицето и добри практики за естествени резултати.

vedra
Снимка: Vedra

Поддържаше се постоянна връзка между двете столици, което направи вечерта истински топла и свързана. Модератори на събитието бяха д-р Ива Стоилова и д-р Веселина Михайлова, а за доброто настроение на гала вечерята се погрижиха джаз певецът Васил Петров и композиторът Росалин Наков.

Ново поколение филъри от Корея представи своето портфолио в България

Основен акцент на бляскавото събитие беше и официалното представяне на ново поколение естетична грижа с хиалуронова киселина – филърите Hyafilia, представени от д-р Джонгуу Ким от Сеул. Произведени от доказано име в естетичната дерматология – компанията CHA Meditech – Hyafilia е марка филъри, която може да предложи изключително много на пациентите по отношение на качество, ефективност и естествено изглеждащи резултати.

vedra
Снимка: Vedra

Уникалният производствен процес на Hyafilia използва комбинация от методи за омрежване на хиалуроновата киселина, така че продуктите да осигурят продължителен ефект и естествен вид, но и да бъдат изключително безопасни. Именно омрежаването прави възможно третирането и на много фини бръчки, например тези които получаваме около очите и наричаме „бръчките на смеха“.

Южна Корея – „меката“ на иновациите, свързани с красотата

CHA Meditech е корейска компания за био-естетика, която се стреми да дари човечеството с по-красив начин на живот въз основа на новите технологии и научните изследвания. Фирмата е част от световната медицинска мрежа на корейския гигант CHA, която включва 7 държави, 68 локации, 1700+ лекари, 2000+ изследователи, 12000+ служители и е фокусирана върху иновации като клетъчни и генетични терапии, фармация и ваксини, болничен мениджмънт и регенеративна медицина, включително естетика.

vedra
Снимка: Vedra

В последните години филърите Hyafilia S, Hyafilia M и Hyafilia V на CHA Meditech правят успешен пробив на западните пазари, особено в САЩ и Канада, а от тази година ще бъдат достъпни и в България благодарение на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл. Южна Корея е изключително напреднала по отношение на естетичната дерматология и филърните процедури, а сега от научната и практическа експертиза ще могат да се възползват и българските лекари и пациенти.

Потърсете филърите Hyafilia при своя естетичен дерматолог. Сетивата ви ще ви благодарят.

vedra
Снимка: Vedra

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти