Новите модни тенденции при обувки и чанти за сезон 2013/14

Новите модни тенденции при обувки и чанти за сезон 2013/14
Снимка: Deichmann

Има много писани и неписани правила за това как една дама да съчетава правилно обувките и чантата с тоалета си.

Може би най-популярното сред тях е, че чантата трябва да си пасва като модел и цвят с обувките и че не може да се комбинират маратонки с елегантна вечерна чанта клъч, например, или обратното – раница с висок ток.

Не се страхувайте да експериментирате, но все пак спазвайте определени граници. Цветът на обувките не е нужно да бъде същият като този на тоалета ви, но трябва задължително да си подхожда с него.

Много е важно да съобразите избора си на обувки, дрехи и аксесоари с естеството на професията ви. В повечето офиси има конкретен дрескод, с които е добре да се съобразявате.

За бизнес срещи никога няма да сбъркате, ако предпочетете обувки в тъмни цветове на ток и със затворени пръсти.

За концерт е позволени всичко от пантофки, през маратонки, до ботуши и кубинки. За опера и балет важи правилото на елегантната дамска визия.

За сватба, рожден ден или излизане с приятелки спокойно можете да проявите въображение и да заложите на смелите цветове, така популярния през последния сезон колър-блокинг или неоновите тонове.

Подразбира се, че за разходка в парка бихте изглеждали неестествено с обувки на висок ток и малка чантичка под ръка. По-добре ще е да изберете маратонки, удобни боти или пантофки.

От друга страна, ако се чудите какво ще е модерно този сезон, то веднага ви казваме - небрежният стил среща дамския шик, уличната мода се преплита с авангарда, якият рокерски стил застава до елегантността в стил Грейс Кели, женствеността и пънка са ръка за ръка, строгият стил застава до спортния, хеви метълът се комбинира с кашмира, карираният десен е в черно-бяло, а черното се съчетава със зимните пастелни тонове...

Модните тенденции за есен/зима 2013/2014 не биха могли да бъдат по-разнообразни и по-контрастни!

Ето и новите тенденции при обувките:

Равни, равни, равни

Неотдавна мокасините се появиха на модната сцена и станаха любимите равни обувки наред с балерините, извоювайки постоянно място в дамския гардероб! Тази есен са особено актуални с декорация от капси.

Високи токчета

Преди ниските температури да ни пренесат в сезона на ботушите, насладете се на своя голям момент - обувките на висок ток! Рядко сме ги виждали в такова голямо разнообразие и благодарение на луксозната им визия, в момента са с огромен моден потенциал.

Модерният металик въвежда капсите навсякъде - върху обувките, чантите, аксесоарите! И то не само като декорация на по-небрежните и груби модели, но и при по-женствените!

Истински зашеметяващ вид имат класическите обувки на висок ток тази есен: допълнения като декоративни панделки, капси и стъклени камъчета допринасят за добро настроение и привличат вниманието!

Спортни с клиновиден ток

Те почти в крачка завладяха света на модата, така че актуалните спортни модели с клиновиден ток не бива да липсват и през тази есен сред фаворитите ни! Те особено добре подчертават новата небрежност и са супер удобни!

Рокерски и груби ботуши

Рокерските ботуши отдавна са въплащение на понятието за небрежност, свободолюбие, близост с земята и преди всичко на собствен стил:! Дали като нарочно избран стилов контраст към роклята или с небрежна визия, те са вечно актуални и са абсолютно задължителни през есента! На модната сцена са и ботушите в уестърн стил с груба подметка. Новите символи на свободата, които често се появяват с декорация от капси.

Любимите боти

Една абсолютна константа в модата на ботите са така харесваните клиновидни токове! Те не само дават удобство на стъпалото, но преди всичко се радват на голяма популярност заради подчертано женствената си визия. Особено елегантни и шик са в цветовите комбинации от велур.

И при модатата на обувките важи: черното е новото черно! Семпли, непретенциозни и супер шик, черните полуботи са гениална възможност да изразим собствения си стил.

Ботушите

Неотменим аксесоар, особено през зимния сезон: те не само топлят, а са и изключително актуални!

А изборът на ботуши тази година е огромен! Дали по-груби ботуши с топла подплата, груба подметка и връзки или класически елегантни ... искаме да ги имаме, и то всички! 

Очаквайте от 18-ти до 29 септември играта на Deichmann и Edna.bg.

В нея ще можете да проверите дизайнерските си умения като съчетавате всеки ден най-подходящите според вас обувки с предложения от нас тоалет.

Ще разберете и какви са предпочитанията на останалите участвали в играта. Накрая можете да участвате и в томбола за 4 ваучера за покупка от Deichmann, всеки на стойност 40 лв.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти